Nyílt napot tartottak a SEK-en

Az idei kampányidőszakban első alkalommal tárta ki kapuit az ELTE szombathelyi campusa. A képzések iránt mintegy nyolcszázan érdeklődtek.

Mintegy nyolcszáz érdeklődő vett részt az ELTE SEK december 6-ai nyílt napján. A hagyományoknak megfelelően a Díszterem idén is a központi tájékoztatásnak adott helyet, ahol – dr. Németh István szombathelyi ügyekért felelős koordinációs rektorhelyettes köszöntőjét követően – a középiskolás diákok és szüleik minden fontos információt megtudhattak a felvételi szabályok változásáról, majd a felsőoktatás pénzügyi aspektusairól.

A délelőtt folyamán elmaradhatatlan volt a Univ guide tour, azaz az egyetemi élménytúra, ami során a SEK hallgatói kísérték a látogatókat és megmutatták nekik a fontos helyszíneket, úgy mint a könyvtárat, a laborokat, a menzát vagy akár a szakkollégium épületét. Közben az egyes állomásokon röviden bemutatkoznak az egyetemi központ képzései is.

Az egyetemi túrát követően újra a Díszteremben gyűltek össze az érdeklődők, hogy részt vegyenek a hallgatók zenés-táncos showműsorán. Végül pedig sor került a sorsolásra: okostelefonok és ELTE-s ajándékcsomagok találtak gazdára.

Papp Laura Kinga galériája

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]