Könyvtári Nap a Trefort-kertben

Ugye senki sem felejtette el, hogy holnap, szeptember 15-én 10 és 16 óra között Könyvtári Nap lesz az ELTE BTK-n?! A Trefort-kerti Campus immár hetedik alkalommal házigazdája az eseménynek, amelynek elsődleges célja, hogy a hallgatók a tanulmányaikhoz szükséges könyvtárakban minél egyszerűbben, egy helyen és sok esetben kedvezményesen beiratkozhassanak.

Ha egyelőre elveszettnek érzed magad a rengeteg budapesti könyvtár között és tanácstalan vagy, hogy hova érdemes mindenképp beiratkoznod akkor itt a helyed! A Budapesten tanuló egyetemisták számára legfontosabb könyvtárak mind jelen lesznek, így lehetőséged lesz informálódni, megismerni a könyvtárak szolgáltatásait és több esetben kedvezményes lesz a beiratkozás is. Ha már tapasztalt könyvtárazó vagy, akkor sem érdemes kihagynod a rendezvényt, ugyanis itt nem kell könyvtárról könyvtárra turnéznod, mindenhová beiratkozhatsz egy napon és egy helyen.

Újdonság, hogy ebben az évben kiállító lesz a H13 ami egy Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ is, és legfőbb célkitűzése a kerületben megforduló egyetemi hallgatók kulturális-, szellemi- és szabadidős színterének megvalósítása. A H13 emellett segíti a körzetben már működő és az újonnan alakuló mikrovállalkozások aktivitásának növelését is.

Ezekre a könyvtárakra számíthatsz holnap:

BME OMIKK
ELTE Egyetemi Könyvtár
Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtár 
Francia Intézet Médiatára
Goethe-Institut
Iparművészeti Múzeum Könyvtára
Könyvtártudományi Szakkönyvtár, Könyvtári Intézet, OSZK
Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár
Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár
Magyar Nemzeti Múzeum Központi Könyvtár
Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központ (MTA KIK)
Néprajzi Múzeum Könyvtára
Országos Idegennyelvű Könyvtár
Országos Széchényi Könyvtár
Országgyűlési Könyvtár

Forrás: https://www.facebook.com/events/864338526977343/

Kép: http://alkylphenol.org/Library.php

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]