Könyv- és ruhacserebere – Áprilisi programajánló II.

Az új évszak beköszöntével sokan döntenek úgy, hogy belevágnak a tavaszi nagytakarításba az otthonukban. Ilyenkor a takarítás mellett a szelektálás is nagy hangsúlyt kaphat, legyen szó a gardróbunk tartalmának végigpróbálásáról vagy a könyvespolcunk átböngészéséről. Ha az idei válogatási folyamat során nálatok is felgyűltek a már régen kiolvasott, de mások számára még sok izgalmas történetet rejtő könyvek, vagy szeretnétek különleges ruhadarabokkal, kiegészítőkkel frissíteni a kiszelektált gardróbotokat, akkor figyelmetekbe ajánlom az alábbi két programlehetőséget.

  • ELTE BTK Könyvbazár

Az ELTE BTK HÖK szervezésének köszönhetően kerül megrendezésre a könyvbazár, ahol alkalmatok nyílik könyveitek elcserélésére.

Helyszín: ELTE Bölcsészettudományi Kar, Trefort-kert, a H épület előtt

Időpont: 2022. április 5–7., 10:00–17:00

A standnál lehetőségetek lesz elcserélni a már nem használt könyveiteket újabbakra, ezzel frissítve a könyvespolcaitokat, illetve akár különleges kötetekre, antikváriumi kincsekre is bukkanhattok. A könyvek ingyenesen cserélhetők, viszont a standnál egy becsületkassza is kihelyezésre kerül, ha egy kis összeggel szeretnétek támogatni az ukrán menekülteket.

További információkat megtaláltok a bazár Facebook-eseményében.

  • Gardrób Közösségi Vásár

Helyszín: ELTE Gömb Aula (bejárat: 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A felől)

Időpont: 2022. április 23. 10:00–14:00

A ruhavásár alapgondolata így szól: kinek ne lenne otthon számtalan ruhadarabja, amelyet már megunt, kinőtt, vagy éppen sohasem vett fel? A jó állapotban lévő ruhákat kár lenne kidobni, és ha valaki nem az eladományozás, hanem az eladás mellett dönt, annak megfelelő lehetőséget biztosít a közösségi árusítás. A ruhák eladásához jegy megváltása szükséges. A jegyek sajnos már elfogytak, azonban vásárlóként is érdemes benézni erre az eseményre, hiszen jó áron juthattok hozzá mások ez idáig kincsként őrizgetett ruhadarabjaihoz, táskáihoz és kiegészítőihez. Akik szeretik a turkálókban való vásárlás élményét, azoknak mindenképpen ajánlom, hogy látogassanak el az eseményre, hiszen az egyedi darabok itt is garantáltak!

Bővebb információkért keressétek fel a Gardrób Közösségi Vásár hivatalos oldalát.

Képek forrása: Gardrób Vásár Facebook-eseménye, Könyvbazár Facebook-eseménye

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]