Érkezik az ELTE Sikerek Veled következő része

Az ELTE Alumni Központ új, tematikus pódiumbeszélgetés-sorozatot indított ELTE Sikerek Veled címmel, az EHÖK és az ELTE Online közreműködésével. Az első alkalommal a szervezetépítés témakörét járták körbe, a következő beszélgetésre pedig május 10-én kerül sor, ahol a kutatásról fognak beszélgetni a meghívott vendégek.

Az ELTE Alumni Központ legújabb sorozatának célja, hogy találkozási lehetőséget biztosítson pályakezdők, illetve újrakezdők számára a már sikereket elért volt hallgatókkal, és alakítsa a fiatalabb ELTE Diplomások körét. Minden alkalommal 4-6 olyan elismert volt hallgató beszélget, akik a területükön országos, illetve nemzetközi sikereket értek el. A pódiumbeszélgetés során érintik az adott területet, illetve a siker felé vezető út jelentősebb pontjait, valamint az Alma Mater és a jeles oktatóik szerepét az eredményeikben. A tapasztalatok megosztásával remek útmutatást adhatnak az érdeklődő, karrierépítés előtt álló hallgatóknak.

A második, május 10-i alkalom témája a Kutatás, hálózatosodás, nemzetköziesítés. A meghívott vendégek arról fognak beszélgetni, hogy milyen a kutatói pálya, hogyan lesz valakiből díjnyertes kutató, milyen lépések vezetnek el a célok eléréséhez.

A meghívott vendégek között van Dr. Bunford Nóra gyermek- és ifjúsági klinikai szakpszichológus, az ELTE Biológiai Intézet Etológia Tanszékének posztdoktori kutatója, aki 2018 augusztusa óta a Lendület Fejlődéstani és Transzlációs Idegtudomány Kutatócsoport vezetője, valamint Dr. Földváry Miklós István latin filológus, középkorkutató, liturgiatörténész, habilitált egyetemi docens, aki az ELTE BTK Ókortudományi Intézet oktatója, a Vallástudományi Tanszék vezetője és az MTA-ELTE Lendület Liturgiatörténeti Kutatócsoportjának vezetője is. A kiemelt kutatói múlttal rendelkező vendégek között van még Dr. Kajtár Gábor jogász, habilitált egyetemi docens, az ELTE Nemzetközi Jogi Tanszék oktatója, illetve Dr. Kubinyi Enikő biológus, etológus, az ELTE Etológia Tanszék tudományos főmunkatársa.

Az ELTE Alumni Központ szeretettel vár minden érdeklődő hallgatót és alumnust a május 10-én 19:30-kor kezdődő, az ELTE BTK R épületének Aulájában zajló pódiumbeszélgetésre. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Azok a regisztrált érdeklődők, akik nem tudnak személyesen részt venni az eseményen, e-mailben az előadást megelőző napon megkapják az esemény élő közvetítéséhez vezető linket.

Forrás: alumni.elte.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]