Idén is legyél Te a Karácsony Hőse!

Az előző évek hagyományaihoz híven, idén is elindul az ELTE karácsonyi gyűjtése. Már korábban is adakoztál és érezted, hogy ezzel valami jót tettél? Még csak most kerültél az egyetemre vagy eddig nem vettél részt a Karácsony Hőse akcióban? Akármelyik legyen is igaz Rád, most 2015. november 16-a és 2015. december 9-e között leadhatod a csomagokat, amelyekkel segíteni szeretnél.

Az ELTE Hallgatói Önkormányzata ebben az évben is szeretné rávenni a hallgatókat egy kis jótékonykodásra. Most a Cseppkő Gyermekotthon kis lakóinak és az Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskola rászoruló gyermekeinek segíthettek Ti is!

Hogyan tudtok segíteni?

A Cseppkő Gyermekotthon számára elsősorban tartós, nehezen romlandó édességekkel, mint csoki, ropi, keksz, apró kis ajándékok. A lényeg, hogy kedves kis csomagok legyenek, vagy azokat lehessen belőlük készíteni. A nagyobb tárgyakkal (pl.: ruha, könyvek) sajnos nehezebben tudunk mit kezdeni.

Az Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskola számára új, vagy újszerű állapotú rajzeszközöket, ruhát, játékot, tolltartót, iskolatáskát és édességet készítsetek össze.
Nagyon fontos, hogy a könnyebb szállítás érdekében a csomagokat ne dobozokba, hanem nagy zacskókba gyűjtsétek.

A csomagok leadásának ideje:

A Cseppkő Gyermekotthon számára: 2015. november 16 – december 2., 14:00.
Az Igazgyöngy Alapítvány számára: 2015. november 16 – december 9., 14.00.

A gyűjtést pedig egy összegyetemi buli fogja zárni, ahol a vizsgaidőszak előtt még egyszer utoljára kiengedhetjük a gőzt!

A gyűjtésről részletes információkat az esemény Facebook oldalán olvashattok.
Ne feledjétek: nem kell szupererő ahhoz, hogy hős lehess!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]