Jelentjük: a Tüskecsarnok elkészült!

Minden(ki) kész? Igenis, kapitány! Még a Tüskecsarnok is! Oly régóta vártuk, és most végre befejeződtek a munkálatok, most már csupán a hivatalos átadó van hátra.

Már előző helyzetjelentéseinkben is olvashattátok, ahogy Róma sem, ez a multifunkcionális sportkomplexum sem egy nap alatt készült el. Az építkezések első megkezdése óta ugyanis több, mint 20 év telt el. 2012-ben azonban újrakezdődtek a munkálatok, az utolsó szög beütését először tavaszra, majd szeptemberre ígérték, végül november lett belőle, de ennyi idő távlatából ez a csúszás már semmiség, a lényeg, hogy elkészült.

A Nemzeti Sportközpont szakemberei a napokban még tüzetesen átvizsgálják az épületegyüttest, hogy az esetleges hibákat még javíttathassák, majd helyiségről-helyiségre átveszik a Tüskecsarnokot az építés kivitelezőitől.Mivel már idén több tömegrendezvénynek is otthont fog adni a sport- és rendezvénycsarnok, a hivatalos megnyitóról e hónap végén már tudósítani is fogunk. A Tüskecsarnok első nagy sporteseménye a november 29-én megrendezésre kerülő All-Star Kelet–Nyugat kosárlabda-gálamérkőzés lesz.

A “hogy áll a Tüskecsarnok?” c. helyzetjelentéseinket ezennel ünnepélyesen zárjuk.

A legfrissebb és részletes hírekkel hamarosan jelentkezünk!

 

Forrás: mno.hu

Kép: Nemzeti Sportközpontok

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]