VOLT Fesztivál 2017: a helyedben már pakolnék

Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a vizsgáid, ugyanis június 26-án indul a 25. VOLT Fesztivál, a korábbi évekhez hasonlóan izgalmas fellépőkkel, széles büfékínálattal, a legkülönbözőbb fesztiválarcokkal Sopron gyönyörű városában, idén másodszorra megspékelve egy kis zenei díjátadóval. Linkin Park, Imagine Dragons, Fatboy Slim, Paramore, Martin Garrix: mi vár ránk a VOLT-on, és miért nem szabad kihagynod?

Idén huszonötödik alkalommal telik meg élettel a soproni Lővér Kemping: összesen hat napon keresztül csendül fel valami a VOLT színpadain. A mínusz egyedik napon a Petőfi Zenei Díj keretein belül nyolc kategóriában díjazzák a magyar zenei élet legjobbjait, melyet egy látványos show kísér olyan fellépőkkel, mint a Tankcsapda, a Vad Fruttik vagy a Rap Allstars.

A nulladik napon a Magyarországon még sosem koncertezett, a VOLT látogatók által évek óta áhított Link Park játszik. Ám nem csupán miattuk érdemes ötnapos bérletet váltani, többek között a Brains, a Mary PopKids és az Anna and the Barbies is a 27-ei napon lép majd fel. A továbbiakban a hazai és külföldi zenei élet színe-java, az összes zenei műfaj képviselteti magát. Külön színpad ad helyet az elektronikus zene rajongóinak, késő este, a koncertek után pedig különböző dj-k gondoskodnak arról, hogy ne maradjunk zene nélkül.

A VOLT Fesztivál azonban nem csak a zenei élményről szól: minden délben Fesztivál Jógával indíthatod a napod, lebilincselő – egyetemistáknak különösen érdekes – előadásokat hallgathatsz a Diákhitel Kávézóban többek között Csernus Imrétől és Hevesi Krisztától, illetve nemzetközi színházi produkciókba botolhatsz szerte a fesztivál területén.

Ha felkeltettük érdeklődésed a VOLT iránt, érdemes hamar észbe kapnod: a soproni szálláshelyek a dátum közeledtével vészesen fogynak. A kalandvágyóbbak kempingjegy igénybevételével közvetlenül a fesztivál területe mellett sátrazhatnak, hogy egy percre se maradjanak ki a buliból. Szállással kapcsolatos minden információt és segítséget megtalálsz a VOLT Fesztivál honlapján. Ott találkozunk!

Forrás: volt.hu

Fotó: sziget.hu

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]