5 ok, amiért jönnöd kell a Budaörsi Napokra

Végre itt a BN! Még két napig vehettek részt az ELTE legnagyobb kollégiumi fesztiválján. Kiváló hazai fellépők, olcsó jegyek, hideg sör – mi kell még? Összegyűjtöttünk nektek öt érvet, hogy miért éri meg kilátogatni a Budaörsi Napokra. Mindenki itt bulizik: már csak te hiányzol!

1. Szenzációs koncertek

A BN utolsó két napján is hatalmas zúzás várható: kár lenne lemaradni! Csütörtökön a metál sem hiányzik majd a Budaörsi Napokról, hiszen itt lesz velünk az Earlybird is. Aznap 23 órától pedig a Cloud 9+, a hazai elektronikus rock and roll megkerülhetetlen bandája érkezik a színpadra. Péntek este a blues-rockot játszó Jaffa 68 és a fúziós hibrid-punk stílusban mozgó Bad Habit lép fel a BN színpadán.

This image has an empty alt attribute; its file name is 279515756_7334792409925997_3421536558671630340_n-1372x1920.jpg

2. Hajnalig tartó afterek

Itt egy nap sem telhet el reggelig tartó after nélkül! Az ország legjobb retrowave partijával vár csütörtök este a Quixotic, a ’80-as évek hangulatával árasztva el a táncteret. A pénteki nap is hasonlóan izgalmasnak ígérkezik: a zárónapon a Dual Fusion fog gondoskodni a fesztivál méltó befejezéséről.

3. Az utánozhatatlan BN-feeling

A BN-élmény a napközbeni programok miatt válik igazán teljessé. A kollégiumban működő hat klub ugyanis mindent megtesz azért, hogy a fesztivál végén rájuk szavazzatok. A bejárat előtt standokkal várnak titeket; csütörtökre különleges koncertekkel és saját számokkal, péntekre pedig kortesbeszédekkel készülnek. Szerintünk mindenképp érdemes meghallgatni!

A csapatok idei témái között mindenki megtalálhatja a kedvencét. A Club ’89 elhozta a „Szkubiverzumot”, míg a Bolyai Club idei csapatának, a Kérdőjelnek célja bebizonyítani, hogy a kollégium lapos, sőt, az egyik része, a C épület nem is létezik. Azok, akik a jövőjükre kíváncsiak, a Dokk Team „Asstrológia” standjánál kaphatják meg a válaszokat a kérdéseikre válogatott és tehetséges jósok jóvoltából. Az esti bulik előtt a MyKlub „Budaörsi Papjaitól” kérhettek áldást, hogy felkészülten érkezhessetek az Anonim Klub „OlimPiai” falujába. A hazaútra is van alternatíva: célszerű megállni a Hippogriff Klub „BéKáVé” csapatánál.

Pénteken az eredményhirdetésen kiderül, hogy melyik klub nyeri el a kollégium kulcsát és az ezzel járó örök dicsőséget.

4. Sportprogramok

A Budaörsi Napokon a BEAC edzőivel is sportolhattok. Május 5-én 14 órától muay-thai órán, 15 órától aerobikon, 16-tól pedig erőnléti edzésen vehettek részt. Az edzések ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek, amit ezen a linken tehettek meg.

5. Nappali italpult, foodtruck és chillzone

Ha megéheztek két edzés vagy buli között, a Nissin Foods foodtruckjánál különféle ínycsiklandó poharas levesekkel lakhattok jól. A kocsit a fesztivál végéig minden nap 14:00 és 22:00 között találjátok nyitva. A finom leveseteket a B portával szemben található chillzone-ban is elfogyaszthatjátok, hogy utána a kinti italpultnál készülhessetek fel a jobbnál jobb esti koncertekre.

Jegyek még kaphatók a helyszínen! Fontos, hogy a megvásárolt KCsSK-s napijegyekkel és a KCsSK-s hetijegyekkel csak a helyszínen felmutatott kollégiumi belépőkártyával, az ELTE napijegyekkel és hetijegyekkel pedig érvényes ELTE-s diákigazolvánnyal együtt léphettek be.

Találkozzunk idén is a BN-en! Hajrá KCsSk!

Facebook

Instagram

Holnap

Fotók: Sipőcz Péter

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]