Hogyan indítsunk sikeres vállalkozást? – Pódiumbeszélgetés az ELTE alumnusaival

Pódiumbeszélgetés-sorozatot indít ELTE Sikerek Veled címmel az ELTE Alumni. Az első beszélgetést március 8-án tartják az egyetem R épületében.

Az ELTE Alumni újonnan indult beszélgetéssorozatának keretei között fiatal, volt ELTE-s hallgatók beszélnek a diplomaszerzést követő útjukról, sikereikről, kihívásaikról, valamint kitérnek arra is, hogy hogyan támogatta őket az Alma Mater a céljuk elérésében, mely oktatók vagy kurzusok voltak rájuk igazán nagy hatással.

Az első alkalmat Ötletelés, együttműködés, prezentálás címmel rendezik meg, témája pedig a szervezetépítés – az ötlettől a megvalósításig – lesz. Szóba kerülnek majd a kiinduló ötletek, a kezdeti kihívások és természetesen az egyes segítő alkalmazások is: alapvetően azt tanulhatjuk meg tehát ezen az eseményen, hogy hogyan építsünk fel egy sikeres, időtálló szervezetet.

A pódiumon sikeres start-upok, vállalkozások képviselői lesznek: Várnagy Priszcilla (PPK ’09, Be-novative), Vicsek András (PPK ’01, Maven7), Sárdi Dániel (BTK ’99, Prezi). A beszélgetést Pohly Ferenc fogja moderálni (TTK ’90, 5-WORDS).

Az eseményt az ELTE R épületében rendezik majd (1088 Budapest, Rákóczi út 5. fsz.) 2022. március 8-án 19:30-kor.

Az előadókról további információkat ezen a linken találhattok, valamint a rendezvényre regisztrálni is ugyanitt lehet. A beszélgetéssorozatról itt olvashattok bővebben, és a Facebook-eseményt is érdemes figyelemmel kísérni.

Képek forrása: ELTE Alumni

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]