Így spórolhatsz a belföldi utakon

A szünet alatt sok szabadidőnk adódik, amit szívesen töltünk utazással. Ez a legtöbb diákra igaz. Ugyanakkor az is igaz, hogy a kiruccanások költségesek. Vagy mégsem? A MÁV akcióival rengeteget spórolhattok a belföldi utazgatásaitokon, így még több helyre juthattok el. Váltsatok Vakáció bérletet!

A MÁV által kibocsátott, Vakáció bérletet névre keresztelt utazási kedvezményt szeptember 30-ig lehet felhasználni korlátlan mennyiségű utazásra. Ha egyetemre jártok, ha közoktatásban tanultok, a kedvezményt egyaránt igénybe vehetitek, csak az érvényes diákigazolványotokra van szükségetek.

A 30 napos bérlet, mely Vakáció 30 néven fut 14 900, a 60 napos, Vakáció 60 bérlet pedig 23 900 forintba kerül. Utóbbit még augusztus 1-ig megválthatjátok. A bérletekkel nem kell gyorsvonati pótjegyet váltanotok, de IC-re a helyjegy árát már nem fedezi, illetve ha két keréken folytatnátok utatokat a vonatozás után, a bringaszállításért is külön kell fizetnetek.

A bérletről bővebben a MÁV-Start oldalán tájékozódhattok, ahol ki is nézhetitek a menetrendből a következő vonatot a Balatonhoz.

forrás: eduline.hu

kép: huffingtonpost.com

 

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]