Virtuális Állásbörze 2015

Újra megrendezi az ELTE Karrierközpont a Virtuális Állásbörze című rendezvényét, amely során számos álláslehetőség között böngészhettek. Lesznek gyakornoki lehetőségek, önkéntes és diákmunkák is, így aki dolgozni szeretne akár tanulás mellett vagy friss diplomával, most érdemes körülnéznie. Az aktív résztvevők egyike pedig még egy táblagéppel is gazdagodhat!

Ismét itt az ELTE Karrierközpont által megrendezett VÁB, vagyis Virtuális Állásbörze! Idén november 3-5. között válogathattok a meghirdetett munkákból, s reméljük sikeresen találtok is kedvetekre valót. A részvételhez az előző linken található oldalra kell ellátogatnotok november 3-4-5-én, hiszen ahogy az esemény neve is sejteti, online kerül megrendezésre.
Több mint 50 stand vár majd Titeket ebben a három napban, amikor is olyan munkáltatók keresik új társaikat, mint az Ernst&Young, a TATA Consultancy Services, a GE, a Deloitte, a Tigra vagy a Loxon. Az ELTE Karrierközpont szakemberei pedig abban is segítséget nyújtanak igény esetén, hogy a CV-det leellenőrizzék.

Az online keresgélés mellett idén a virtuális térből kilépve, testközelben is találkozhattok a munkaadókkal. Minden program ingyenes lesz, ám regisztrációhoz kötöttek! Erről többet lent olvashattok.
November 3-án 18 órakor a Múzeum körúti Gólyavárban a Pályakezdő Colibri Meetup beszélget már befutott, sikeres emberekkel arról, hogyan építették ki karrierüket/vállalkozásukat. Egy asztalnál köszönthetitek a Forbes főszerkesztőjét, Galambos Mártont; az OnTheSpot forgatócsapatát; valamint a Miutcánk.hu és a Kaptár közösségi iroda ötletgazdáit. Ugyanebben az időpontban, ugyanezen a helyszínen a BTK A épülete pedig egy kerekasztal beszélgetésnek ad helyet, amelyet Kovács Krisztina, az ELTE Fogyatékosügyi Központjának vezetője „A sérülés nem akadály” címmel tart majd meg. Itt fogyatékkal élőket vagy hozzátartozóikat várják, akik sokat megtudhatnak arról, milyen lehetőségeik vannak a munkaerőpiacon.
November 4-én 18 órakor szintén a Gólyavárban Galácz Karolinával ismerkedhettek meg, aki a bölcsészkarról kilépve egyenesen a Young&Rubicam kreatív igazgatóságáig jutott. Mindezen úton pedig sosem a törtetés és a profitálás, sokkal inkább az emberségesség vezérelte.
November 5-én 18 órától pedig a Karrierközpont képzőtermében a TATA Consultancy Services tart selfbranding workshopot angol nyelven, ahol trénereik felkészítik a résztvevőket arra, hogyan kell sikeresen kialakítani és értékesíteni a munkaerőpiacon saját brandjüket. Ha ez a tréning is érdekel Titeket, siessetek, mert csak az első 30 regisztráló vehet részt!

A programokon való aktív részvétel pedig további jutalmat von maga után, hiszen valaki közületek megnyerheti az EY LENOVO táblagépét!

Regisztrálni már most is tudtok az eseményre a juhasz.agnes@karrier.elte.hu e-mail címen. Küldjétek el neveteket, szakotokat, hogy melyik évfolyamban kezdtetek és milyen nyelveket beszéltek! Sok sikert az állástaláláshoz!

További információk: http://allasborze.elte.hu/

Kép: http://allasborze.elte.hu/

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]