Üdvözlünk az ELTE-n!

Gratulálunk a sikeres felvételihez és üdvözlünk az ELTE-n! Az ELTE Online folyamatosan frissülő ELTE-s lettem rovatában minden hasznos infót megtaláltok, amire a továbbiakban szükségetek lesz!

Kedves ELTE-s Gólyák!

A hosszas várakozás után biztos az öröm és elégedettség érzése tölt el Benneteket, mivel megkaptátok az értesítőt, hogy felvételt nyertetek az ELTE-re. Ezt a boldogságot a továbbiakban rémület válthatja fel, mivel egy új – számotokra szokatlan – környezettel és életformával kerültök szembe. Az ismeretlen rendszerből fakadóan adódnak majd bonyodalmak, de semmi ok az aggodalomra, mert itt vagyunk mi, és célunk, hogy átsegítsünk benneteket a kezdeti nehézségeken. Így csak derű és vidámság kísér végig utatokon a koli választástól a gólyatáboron keresztül a beiratkozásig, és azt követően is, hiszen mi leszünk az idegenvezetőitek!

Engedjétek meg, hogy bemutassuk Nektek az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatói portálját, az ELTE Online-t, ahol folyamatosan tájékozódhattok az Egyetemmel kapcsolatos hírekről tudomány, kultúra, sport és közélet témában, ELTE Party rovatunkban pedig a legjobb ELTE-s rendezvényekről kaptok naprakész infókat. Videó- és képgalériánkban őrizzük a minket érintő események legemlékezetesebb pillanatait, szóval VIGYÁZAT, a gólyatáborból hazaérve akár a rólatok készült partyfotókkal is szembetalálkozhattok!

Ami még fontosabb: mi utat mutatunk nektek az egyetemi élet útvesztőiben, ezért ha bármi kérdésetek lenne a kollégiumokkal, hallgatói követelményrendszerrel, kurzusfelvétellel, egyéb tanulmányi ügyekkel, és természetesen egyetemi bulikkal, illetve más szórakozási lehetőségekkel kapcsolatosan, az ELTE Online-on és Facebook oldalunkon megtaláljátok a választ.

Kívánjuk, hogy fiatalságotok legszebb időszaka legyen az Egyetemünkön töltött néhány év, illetve – tudáson és diplomán kívül – rengeteg önbizalmat, tapasztalatot, új barátokat, valamint életre szóló élményeket szerezzetek!

Reméljük, hogy segítségünkkel vidám, sikeres egyetemistákká váltok, és minden szempontból büszkék lesztek arra, hogy ELTE-sek vagytok.

Sok szerencsét kívánunk a továbbiakhoz, és forduljatok hozzánk bizalommal! 😉

 

Írta: Bőcskei Balbina

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]