SZISZ Bevonó és Felvételi

Április 26-27-re, egy hangulatos hétvégére, Tahitótfalura invitálja a budapesti egyetemek első- és másodéves hallgatóit a Széchenyi István Szakkollégium népe.

Ez a SZISZ Bevonó tábora, ami hagyományosan a május eleji felvételi előtti utolsó szakkolis program. Ha az egyetemi forgatagban elveszettnek érzed magad és valami pluszra vágysz, ahol elmélyülhetsz valamiben, ami tartalommal tölti meg a felsőoktatásban töltött éveidet, akkor ezt a tábort neked találták ki! Ha kacsingatsz a szakkollégium felé, de még hiányzik egy utolsó megerősítés, akkor ezt a tábort neked találták ki! Vagy ha tudod, hogy SZISZ-es szeretnél lenni, de vacilálsz, hogy melyik sávra felvételizz, akkor ezt a tábor segít a döntésben! Itt bátran felteheted bármilyen kérdésedet, bőven lesznek rajtad kívül, akik veled együtt kíváncsian várják majd a válaszokat. Még semmiről sem késtél le, nem számít, ha nem voltál Téli Táborban, vagy nem jártál Elsős Kurzusokra sem, az előző évek tapasztalatai alapján többen vannak, akiket tényleg a Bevonó vonz be a semmiből a szakkoli környezetébe.

A táborban kisebb SZISZ-es társasággal, családias hangulatban töltenek el az érdeklődők egy hétvégét. Az ismerkedős körökön túl lesznek kötetlenebb beszélgetések a koli életéről, a szakmai felépítéséről, a közösségi programjairól, mindenről, ami csak eszetekbe jut és érdekelhet titeket. Érdemes kényelmes ruhát, cipőt is csomagolni, hiszem a Dunakanyar környéke kiváló környezetet biztosít egy rövid kirándulásra, természetjárásra. Lesznek különböző szituációs játékok, készülnek nektek egy interaktív vitával és különböző rejtvényekkel is, hogy az unalommal töltött percek számát nagyítóval kelljen keresni a hétvége folyamán.

Hazafele induláskor mindenki kap egy felvételi kérdőívet. A jelentkezéshez ezt kitöltve dobd be a Corvinus könyvtárában található SZISZ-es kérdőívgyűjtő dobozba, vagy add le a Ráday kollégium épületében (Ráday utca 43-45).

Amennyiben nem jutsz el a Bevonóba, de jelentkeznél a szakkoliba, akkor a www.szisz.hu címen megtalálod a kérdőívet, amit nyugodtan kinyomtathatsz magadnak.

És akkor még egyszer a lényeg:

Időpont: 2014. április 26-27

Helyszín: Tahitótfalu

Ár:3000 Ft, mely tartalmazza a szállást és az étkezést

Jelentkezni a bevono@szisz.hu címen, vagy a BCE “E” illetve “C” épületben levő standnál tudsz, egészen a tábor előtti napig.

Felvételi ív leadási határidő: május 5. éjfél

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]