Csatlakozz az ELTE-sekhez a Sárga Teljesítménytúrán!

Budapest közeli fantasztikus tájakon kanyargó kalandra vár a BEAC Természetjáró Szakosztálya, amely idén április 30-a és május 1-je között rendezi meg a sok száz embert megmozgató Sárga Teljesítménytúrát!

Köszöntsük közösen egy sportos programmal a tavaszt az ELTE-BEAC immár rendhagyó Sárga Teljesítménytúráján! A természet szerelmesei április 30-án hétfőn, késő este és május 1-jén kedden, délelőtt vághatnak neki a 70, 50, 40, 30 km-es (éjszakai), illetve a 20 vagy 18 km-es táv valamelyikének Esztergom és Budaörs között. A távok széles választéka lehetőséget ad, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő távot. Kezdőknek, családoknak ajánljuk a 18 km-es távot, míg a profik, a tapasztaltabbak bátran veselkedhetnek neki akár a 70-es útnak is. Az ELTE-BEAC-osok számára a részvétel ingyenes.

A túra útvonala végig a sárga sáv turistajelzésen halad.

Rajt- és célhelyek:

Esztergom: Vasútállomás

Pilisvörösvár: Sramli söröző, Görgey u. 13.

Hűvösvölgy: Kisvasút Pizzéria

Budaörs: Illyés Gyula Gimnázium, Szabadság út 162.

A pilisvörösvári rajt megközelítése: a főút és a vasút kereszteződésétől a Sárga jelzésen felmegyünk a lépcsőn, majd jobbra a Görgey utcán 170 m.

Az ELTE hallgatóinak és dolgozóinak, valamint ELTE-BEAC tagoknak, látás- és hallássérülteknek, valamint kísérőiknek a nevezés ingyenes. TTT, MSTSZ és MTSZ tagoknak, valamint Magyar Turista kártyával 200 Ft kedvezmény a nevezési díjból. 18-as és 10-es távon nagycsaládosoknak NOE tagkártyával negyedik főtől a nevezés ingyenes.

Díjazás: oklevél, kitűző (utóbbi a teljesítés száma szerint változik, ötödik  teljesítéstőljelvény)

Szolgáltatás: hideg élelem, üdítő, édesség, Hűvösvölgyben pizza (Kérünk minden résztvevőt, hogy a környezet védelme érdekében hozzon magával bögrét. A rajt előtt 200 Ft-tal drágább nevezési díj fizetése esetén tudunk adni.)

Facebook-esemény: Sárga 70/50/30É/40/20/18/10

Az ELTE-BEAC Természetjáró Szakosztályának oldala

Kapcsolattartók:

Szőts Miklós (szotske@freemail.hu, 06-20-234-58-61)

Szűgyi Zalán (lupin@ludens.elte.hu, 06-20-596-94-80)

Sujtó Laura (laurasujto@gmail.com, 06-30-327-60-80)

(beac.hu nyomán)