Téged is vár az Illyés Sándor Szakkollégium!

Érdeklődsz a pszichológia és a neveléstudományok iránt? Csatlakoznál egy inspiráló, összetartó közösséghez? Fontos számodra a társadalmi felelősségvállalás? Kipróbálnád magad új helyzetekben, és szívesen szereznél új élményeket? Ebben az esetben az ELTE Illyés Sándor Szakkollégium felvételije egyértelműen Neked szól!

Szakkollégiumunk tagjai elsősorban a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, a Tanító- és Óvóképző Kar, a Pedagógiai és Pszichológiai Kar, valamint a tanárképzésben részt vevő hallgatók közül kerültek ki, de minden ELTE-s hallgatót szeretettel várunk!

Alappillérek

Szakkolink három alappilléren nyugszik, melyek a közéletiség, a közösségiség és a szakmaiság:

A közéletiség a Szakkollégium demokratikus működéséből adódó öntevékenységet, önszerveződést jelenti.

A közösségiség az Illyés összetartó közösségére utal, melyben az elfogadás, sokszínűség és a nyitottság mindenki részéről alapvető.

A szakmaiság alá a saját szervezésű kurzusaink és az általunk szervezett konferenciák, vitaestek tartoznak.

Felvételi

Néhány hasznos információ a felvételiről:

A felvételi három fordulóból áll:
– Írásbeli forduló, amely egy a témavezetőink segítségével elkészített tudományos igényű írásműből, motivációs levélből és CV-ből áll, ezek beküldési határideje augusztus 07. 23:59!
– Szóbeli forduló, ahol a motivációidra, céljaidra vagyunk kíváncsiak, ez az augusztus 16-ai héten fog lezajlani (online).
– Assessment Center (AC), ahol a csapatban való működésedre és problémamegoldó készségeidre vagyunk kíváncsiak, erre az augusztus 23-ai héten kerül sor (személyesen).

Ha előzetesen is szeretnétek tájékozódni a felvételiről, ajánljuk figyelmetekbe a honlapunkat: https://illyes.elte.hu/felveteli, ha pedig a mindennapjainkról szeretnétek többet megtudni, akkor csekkoljatok minket az Instán: @elteillyes

Az első fordulóról, a témavezetőkről és a felvételi menetéről további információkat kaphattok a Facebook-eseményünkben.

Kérjük vegyétek figyelembe, hogy amennyiben a vírushelyzet azt kívánja, a felvételi részletei még változhatnak!

Izgatottan várjuk jelentkezésed!

Az Illyés csapata

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]