Újraindul a Vanguard program!

A program február 11-én rajtol Fleck Zoltán előadásával.

Bölcsész vagy, de mindig is érdekeltek a természettudományok? Vagy jogász, aki rajong a pszichológiáért? Esetleg csak kíváncsi vagy, hogy a különböző tudományágak képviselői hogyan közelítenek meg egy adott témát?

A Vanguard program célja nem más, minthogy közelebb hozza az adott szakterületen tevékenykedő előadókat és hallgatókat, és ezáltal egy konstruktív interdiszciplináris párbeszédet teremtsen. A program során az ELTE kiemelkedő hallgatói megismerkedhetnek a különböző szakterületek munkásságával és tudományos vívmányaival egy széles spektrumú képzés keretein belül.

Az előadássorozatot legutóbb a 2011/2012-es tanév tavaszi félévében rendezték meg. A szakmaiságra, valamint a különböző tudományterületek közötti párbeszédre való igény arra ösztönözte a Hallgatói Önkormányzatot, hogy két év elteltével idén újra életre hívja az eseményt. Annak érdekében, hogy az egyetem minden érdeklődő, tehetséges hallgatójának lehetősége nyíljon részt venni  a Vanguard programban, az előadás mindenki számára nyitott.

Ebben a szemeszterben a Valóság lesz a téma. Az első előadást Fleck Zoltán tartja A jogok társadalmi valósága címmel. Az előadásokat diszkusszió követi, melynek során a különböző tudományterületekről érkező hallgatók megvitathatják álláspontjaikat.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk február 11-én 18 órától az ELTE ÁJK-n!

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]