Felkészítő napok

Az ELTE Karrierközpont szervezésében: A II. ELTE Virtuális Állásbörze kiegészítő rendezvénye: Felkészítő napok

Te már készen állsz az állásvadászatra? Tudod, mitől leszel nyerő a munkaerőpiacon? Vegyél részt tréningjeinken, hogy biztosra mehess az elhelyezkedési versenyben.

Az ELTE Virtuális Állásbörze mellett tréningeket szervezünk, hogy a legfontosabb praktikákat maguktól a munkáltatóktól és gyakorló karrier-tanácsadó szakemberektől sajátíthasd el. A programsorozatot Felkészítő Napok néven, 2012. november 12. és 20. között, a város szívében rendezzük meg. Ne halogasd a jelentkezést, mert a helyek gyorsan betelnek! A részvétel minden érdeklődő számára ingyenes.

A programsorozat célja

A programok célja, hogy a résztvevők személyre szabott foglalkozásokon vehessenek részt és választ kapjanak pályaválasztással, álláskereséssel kapcsolatos kérdéseikre. Célunk, hogy az érdeklődők belekóstolhassanak, hogyan lesz az álláskeresésből hozzájuk illő munka vagy mire érdemes odafigyelniük, hogy sikerrel vegyék a kiválasztási folyamat eléjük gördülő akadályait, váratlan nehézségeit.

A programsorozat során nagy figyelmet fordítottunk a tapasztalati tanulásra és a hallgatóság érdeklődésének a kiszolgálására, így a programok kialakítását a hozzánk forduló hallgatók kérdései, valamint a munkáltatók tapasztalatai nyomán alakítottuk ki. A tapasztalati tanulás biztosítása miatt a foglalkozások kiscsoportban zajlanak. A tréningek témáiról, létszámkorlátairól a részletes programleírásnál lehet tájékozódni.

A jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók

A 2012. november 12-20. között tartandó foglalkozások helyszíne az V. kerület, az ELTE Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központ épülete (1052 Budapest, Gerlóczy utca 11.). Egy foglalkozás időkerete legfeljebb 180 perc (szünettel). Foglalkozásokat 2012. november 12., 13., 14., 15., 19. és 20. napokon, 13:00-16:00, ill. 17:00-20:00 között tartjuk (összesen 14 db tréning) (a pontos kezdést lásd egyénileg a programoknál). Az ELTE hallgatói számára a részvétel ingyenes, de a nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes, online regisztrációhoz kötött. A jelentkezésre a http://allasborze.elte.hu oldalon van lehetőség. A jelentkezések a képzés kezdete előtt két nappal zárulnak (éjfélkor).

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]