Fiatal Vállalkozók Hete

Több mint 150 brand – 137 előadó – 48 rendezvény – 13 város.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége ötödszörre rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Hetét. Az országos, ingyenes eseménysorozat a világ 125 országában kerül megrendezésre. Magyarországon közel 48 esemény, és a hazai GDP közel egyötödét adó cégek vezetői várják a vállalkozó és vállalkozni vágyó fiatalokat!

Itt végre ébresztő előadások keretében osztja meg veled sikere titkát számos milliárdos vállalkozás vezetője. Gyere el és légy Te is sikeres!

Budapesten tematikus tudásra éhezel:

11.12. Hétfő: Női Vállalkozói Nap – Nem csak hölgyeknek! Fókuszban a nők helyzete a vállalkozói szférában sikeres vállalkozó- és közismert hölgyekkel.

Előadók: Balázs Klári, Vogel Adrienn (Oxxo Energy Drink), Borzi Vivien (Fotóművész), Rácz Kinga, (Korona Borház), Tóth Bori (Év divattervezője 2011)

11.13. Kedd: MVM Partner – Környezettudatos Vállalkozások Napja – Aki nem kezd időben foglalkozni ezzel a témával, lépéshátrányba kerül. Te tudod miről is van szó?

Előadók: MOL, MVM Partner, Legrand, Hewlett-Packard, Siemens, Tesco

11.14. Szerda: Vállalkozóvá Válás Napja – A legismertebb hazai vállalkozók osztják meg sikereiket, kudarcaikat és tapasztalataikat. És tudsz Tőlük kérdezni is!

Előadók: Szentkirályi Ásványvíz, Fornetti, Sziget, Cserpes Sajtműhely tulajdonosai. Sőt bejelentjük: a FIVOSZ két tagja átkajakozza az óceánt!

11.15. Csütörtök: Innovatív Startup Nap – A semmiből sikeres vállalkozás! Garázscégek sikersztorivá fejlődése percek alatt. Te is meg tudod csinálni. Tudd meg hogyan!

Előadók: Telenor, Nemzetgazdasági Minisztérium, Kancellár.hu, Nemzeti Innovációs Hivatal valamint megannyi Startup és innovatív vállalkozás

11.16. Péntek: EuCham – International Day délelőtt – Az európai és az amerikai vállalkozások, befektetők, start-upok közötti hátrányok, előnyök, amelyekről tudni érdemes.

Előadók: Herczog Edit, Európai Parlament – KKV bizottság alelnöke, Larry Moffett, European Young Innovators Forum elnöke

12 nagyváros – Pécs, Szeged, Miskolc, Szolnok, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Veszprém, Kecskemét, Győr, Nagykanizsa, Kaposvár – mellett Budapesten 6 rendezvény, valamint kapcsolatépítő fórumok és egyéb aktivitások várják az érdeklődőket.

Részletes program és regisztráció www.fiatalvallalkozokhete.hu és a www.fivosz.hu oldalakon. Az eseményeken a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Légy ott! Légy meghatározó!

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]