Kármán-Tódor díj támogatóinknak

Megjelent a magyarországi közoktatás, felsőoktatás és tudományos kutatás támogatása érdekében végzett kiemelkedő tevékenységért a gazdasági és közélet szereplőinek elismerésére alapított Kármán Tódor-díj 2012. évi felhívása.

A díjat olyan természetes személyek, közösségek vagy jogi személyek (intézmények,,vállalkozások, alapítványok) kaphatják, akik kiemelkedő támogatást nyújtanak a tanulóknak, hallgatóknak, oktatóknak és a kutató vagy oktatási intézményeknek.

A díjra pályázni lehet, továbbá az oktatási intézmények és az oktatásban és kutatásban részt vevő személyek tehetnek javaslatot. Évente maximum öt díj adományozható, amelyet az Emberi ErőforrásokMinisztere ünnepélyes körülmények között ad át. A díjjal oklevél és plakett jár.

A díjazásra szóló pályázatoknak vagy javaslatoknak tartalmaznia kell, hogy mi a támogatás vagy az együttműködés szakmai tartalma, jellege, célja és eszközei, eredményei, valamint mennyi a támogatás pénzben kifejezhető értéke, továbbá az ajánlást vagy ajánlásokat.

A benyújtási határidő: 2012. október 10.

További információ Szigeti Katalin oktatási kitüntetési referenstől kérhető a 795-4423-as telefonszámon.

Fotó (Gordon Eszter): A 2010-es díjazottak

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]