Sportolj kreditért az ELTE-n!

Az ELTE-n több mint 40 választható testnevelés kurzus közül válogathatsz a Neptunban, így biztosan megtalálod a kedvedre valót!

A tanulás mellett vívnál, vagy úsznál? Esetleg kipróbálnád a TRX-et, a jógát, a SUP-ot, vagy a cheerleadingbe vetnéd bele magad? Netán a harcművészetek érdekelnek? Az ELTE-n több mint 40 választható testnevelés kurzus közül válogathatsz a Neptunban, így biztosan megtalálod a kedvedre valót!

Emellett az ELTE Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Iroda és a BEAC együttműködésének köszönhetően a paraúszás sportág is űzhető az ELTE-n.

A testnevelés kurzusok a 2022-es tavaszi szemeszterben 10 hétből állnak, az első óra időpontja február 28. A félév teljesítésének feltétele a részvétel, maximum 3 hiányzással. A teljesített kurzusért 1 kredit jár, ami beleszámítható a szabadon választható tantárgyakba, így a tanulmányi átlagod is javulhat!

A jelentkezés menete:

  1. Belépés a Neptun rendszerbe.
  2. A „Tárgyfelvétel” fül alatt az aktuális félév kiválasztása, majd kattintás a „Minden intézményi tárgy” fülre.
  3. A jobb oldali „Keresés” ikon kiválasztása, majd keresés a VTN tárgykóddal.
  4. Ekkor valamennyi választható testnevelés kurzust megjeleníti a Neptun rendszer.
  5. Jelentkezés a kiválasztott kurzusra.
  6. A kurzusok féléves díja 6000 Ft, ami Neptun kivetésben jelenik meg a „Pénzügyek” fül alatt, általában a félév vége felé. (Egyes kurzusok, pl. a falmászás, plusz költségekkel járnak, ezzel kapcsolatban tájékozódj a megadott elérhetőségeken.)

Betelt a kedvenc testnevelés kurzusod, amire jelentkeztél volna? Vagy csak órarendi kötöttségek nélkül sportolnál valamit? Válaszd a BEAC délutáni edzéseit, melyekre akár egész évben jelentkezhetsz. Válts bérletet bármikor aerobik, jóga, funkcionális köredzés, spinning és még számos edzésre vagy a konditerembe!

Az edzésidőpontokról, edzőkről, elérhetőségekről az alábbi linken találhatsz információkat: https://www.beac.hu/sportagak

Forrás: BEAC

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]