Megint ELTE Éjszakai Sport!

Április 27-én ismét megrendezésre kerül az ELTE HÖK és a BEAC közös szervezésében az Éjszakai Sport. Az egyetem egyik legnagyobb tavaszi sportrendezvényén a Bogdánfy úti sporttelep aznap nem csak nappal lesz tele élettel és mozgással.

Az immáron több éves hagyományokkal rendelkező rendezvényen a csapatsportágakon (labdarúgás, röplabda, kosárlabda) kívül az aerobikot, a dinamikus jógát, a funkcionális köredzést, a kettlebellt, a spinninget, a polefitnesst, a muay-thai-t, a TRX-et, és a zumbát próbálhatjátok ki. Emellett a programban számos további, a BEAC-on is űzhető fitnesz, erőnléti és küzdősport is szerepel.

ejszakai_sport_plakat_1-724x1024A sportesemény elsődleges célkitűzése, hogy az ELTE-hez kötődő hallgatók, öregdiákok, oktatók és dolgozók számára lehetőséget biztosítson a közös sportolásra, egyúttal építse egyetemünk sportközösségét. Vegyünk minél többen részt ebben a nagy sportmaratonban.

Nevezési díjak:

  • ELTE-s hallgatók, oktatók, dolgozók, és az ELTE Alumni tagok számára a nevezési díj egységesen 1000 Ft.
  • Külsős vendégek számára a nevezési díj 1200 Ft.
  • Támogatói jegy (azok számára, akik nem sportolnak): 500 Ft

Az esemény időpontja: 2017. április 27.
Az esemény helyszíne:  ELTE Bogdánfy úti Sporttelep (1117 Bogdánfy Ödön u. 10/B)

Érdemes megnézni a hivatalos Facebook-eseményt, hogy mindig értesüljetek az aktuális információkról. A részletes programot és a regisztrációs lehetőséget pedig itt találjátok.

forrás: beac.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]