ÉLŐ közvetítés a Kárpát-medencei Egyetemek Kupájának döntőjéről

A KEK idei fináléjában a BME a kolozsvári Góbékat legyőzve jutott, míg a Debreceni Egyetem a Corvinus alakulatát múlta felül. Idén a BME másodszor, míg a DE először hódíthatja el a serleget, de az már biztos, hogy az első KEK után újra Magyarországra kerül a serleg.

Ez egy olyan döntő volt, amiről álmodnak a nézők. 10 gól, közte kapusgól, mellel szerzett találat, gyönyörű akciók, és végig a fair play szellemében küzdő csapatok. Ezzel véget ért a VII. Kárpát Medencei-egyetem Kupája, aminek a végén a BME örülhetett, megérdemeltem viszik haza a vándorserleget. Egy év múlva találkozunk, reméljük ugyan ilyen szépszámú nézősereget és színvonalas találkozókat látunk, mint 2016-ban. Mi biztosan itt leszünk!

24. perc: A hátralévő percek különösebb izgalmak nélkül teltek, így tornagyőztes a Budapesti Műszaki Egyetem!

20. perc: Ahogy az ilyenkor lenni szokott, megbosszulta magát a kihagyott helyzet: labdát szereztek a műszakisok, majd Weimann Ricsi az üres kapuba passzolt, 7-3.

19. perc: Ordító ziccert hibáznak a fehér mezesek, a kapu közepéről, közelről mellé rúgják, így továbbra is hátrányban vannak.

19. perc: A nézők az igazi győztesek, gólra gól a válasz, a BME továbbra is tartja a 3 gólos különbséget, egy kipattanó lövést a léc alá vágnak.

18 perc: Próbálkozik becsülettel a DE, és meg is van az eredménye: a vészkapus egy remek csel után szélre teszi a labdát, a bepassz után pedig mellel szereznek gólt.

16. perc: Unger Miklós bosszúja: a lövést megfogja majd nemes egyszerűséggel bedobja az ellenfél kapujába a labdát, mivel már 5 a 4 ellen támadott a Debrecen. 5-2, remek mérkőzés.

15. perc: Hihetetlen jelenetek után megvan a Debrecen második gólja, Unger háromszor is ziccerben hárított, de negyedjére betalált Takács.

13. perc: Debreceni löket, de szép védés, így nem sikerül közelebb zárkózni.

II. félidő

12. perc: Mindkét csapat ziccert hibázott az utolsó percekben, így 4-1-es BME előnnyel kezdődik a félidei szünet.

11. perc: Nem sokáig éltek a debreceni remények, Fodor újabb találatával ismét három a különbség.

10. perc: Szépít a Debreceni Egyetem, Tornyai középtávoli lövése talál utat a sarokba. 3-1.

9. perc: Harmadik szabálytalanságát is begyűjtötték a fővárosiak, vigyázniuk kell a továbbiakban, a következőért már kisböntető jár az ellenfélnek.

8. perc: Egy gyönyörű, sarokkal visszatett labda után megvan az első komoly helyzete is a fehér mezeseknek, de gólt nem tudtak szerezni.

6. perc: Nincs megállás. Labdát veszít a DE, Fodor pedig nem kegyelmez, tíz méterről a kapufa mellé lövi a labdát. Ennek könnyen kiütés lehet a vége, a debreceniek már a játékvezetővel is többet foglalkoznak mint a játékkal.

4. perc: Hiába van többet a labda a hajdúságiaknál, helyzetig nem tudnak eljutni, míg a BME minden támadásból veszélyes.

2. perc: Hengerel a BME és Oláh Dániel. Szépen hozzák fel a labdát, a szélről visszakapott labdát csak bepasszolnia kellett a Műszaki Egyetem 9-esének, ezzel 2-0.

1. perc: A debreceniek kezdik a mérkőzést, de a BME rögtön letámadja őket, aminek meg is van az eredménye, Oláh Dániel az első percben betalál.

Debreceni Egyetem: Szabados T., Fodor J., Tornyai V., Takács T., Varga Á., Tiba G., Kántor T., Igaz K., Kapusi B.

BME: Unger M., Fábián G., Oláh D., Weimann R., Fülep Sz., Kalocsay K., Fodor D., Sápi M., Kiss B., Barna Zs., Szűcs A.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]