Tekerj a végtelenbe – és tovább

Az emberek többségének újév a fogadalmak napja, de az egyetemisták a szemeszter elején is többször tesznek ígéreteket, amit igyekeznek betartani. Ezek között előkelő helyen szokott szerepelni a sportolás. Mi most ehhez szeretnénk egy remek segítséget nyújtani, ugyanis az ELTE-BEAC és az ELTE Cycling közös szervezésében biztos, hogy rengeteg kalóriát égethettek el.

Az ELTE Cycling fiatal, lelkes csapata mindenkit sok szeretettel vár, aki bele szeretne kóstolni a beltéri tekerés világába. Akár korán kelő típus vagy, akár az esti edzésre szavazol, biztos hogy találsz megfelelő időpontot:

cycling

Ha kiválasztottad a neked legjobban tetszőt, nincs más dolgod, mint helyet foglalni a cycling.beac@gmail.com címen, és szeptember 11-ig befizetni a bérlet árát. Ezt a BEAC irodában teheted meg (I. lépcsőház II. emelet), ELTE hallgatóként, dolgozóként vagy alumni tagként 7000 ft-ot, míg külsősöknek 9500 ft-ot kell fizetned. Ennyi pénzért 10 edzésen vehetsz részt a felújított edzőteremben, valamint minden egyes alkalomkor pulzusmérő órát is biztosítanak, amelynek segítségével növelni tudod az edzéshatékonyságot.

A csoportok telítettségét itt találjátok, további információkért érdemes felkeresni az ELTE Cycling facebook oldalát, vagy a sportágfelelős Őszi Krisztiánt keresni.

Szervező – sportágfelelős:
Őszi Krisztián
Tel.: 0670 / 381 06 49 (délután, este)
Mail: cycling.beac@gmail.com

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]