E.ON sportfesztivál idén is!

Fuss, biciklizz, túrázz a Hortobágy Nemzeti Park máskor a nagyközönség elől elzárt területein! Idén 12. alkalommal kerül megrendezésre az E.ON csoport sportfesztiválja, az E.ON Délibáb Terepfesztivál, melynek központja a Hortobágy. Helyszín: Mátai Ménes bemutató lovaspálya.

A Délibáb terepfutás július 11-én kerül megrendezésre. A versenyzők a 7km-es, a 14km-es vagy a 21km-es távok közül választhatnak. A pontos távok és útvonalak a verseny hetében kerülnek kijelölésre, a terepviszonyok figyelembe vételével. A félmaratoni távon (21km) a minimum korhatár 12 év. A másik két távon nincs korhatár.

Internetes nevezésre és személyes nevezésre július 8-ig van lehetőség. A nevezésről, díjakról, versenyszámok kezdéséről itt olvashatsz bővebben.

A másik versenyszám a Pusztatlon (futás+kerékpár = pusztatlon). A Pusztatlonon azok a versenyzők vehetnek részt, akik a 12. E.ON Délibáb Terepfesztivál MTB Maraton és Terepfutás versenyszámaiban is elindulnak. A versenyzők két kategóriában indulhatnak: MTB Maraton hosszútávja + Félmaraton vagy MTB Maraton valamely távja+Terepfutás valamely távja (legalább egy leghosszabb táv teljesítésével).

Erre az eseményre online nevezés nem lehetséges! Személyes nevezés július 8-ig. További információkat a nevezésről és a díjazásról itt találsz.

Ha érdekel a rendezvény, még bővebb információt találsz az E.ON Délibáb Sportfesztivál hivatalos Facebook oldalán!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]