Bíró Icára tombolt az ELTE az Éjszakai Sportnapon

A hagyományosan megrendezésre kerülő ELTE Éjszakai Sportnap idei felvonásán a szőke fitneszguru jelenléte hozta leginkább lázba a résztvevőket.

A december 12-i dátum idén is különleges helyet foglalt el az ELTE sportnaptárában: Az immár hagyományosan megrendezésre kerülő Éjszakai Sportnap idén is a szorgalmi időszak utolsó estéjére esett – aminek hírére szorgalmasan özönlettek is a BEAC csarnokába a mozgásra vágyó lelkes diákok.

Nem véletlen, hogy a rendezvény évről évre nagy tömegeket mozgat meg, hiszen ennyi sportolási lehetőséget ilyen rövid idő alatt máskor egészen biztosan nem lehet kipróbálni. A hangulatos esti körítés pedig már csak a hab a tortán!

ÉS 2014A programban természetesen idén is helyet kaptak a legnépszerűbb csapatsportágak, így a foci, a kosár és a röplabda szerelmesei ezúttal is hódolhattak legkedvesebb szenvedélyüknek. Ahogy az egyre szélesebb körben ismertebbé váló kviddics rajongói is elégedetten csettinthettek: vérmérsékletének megfelelően néhány óra erejéig idén is bárkiből válhatott Harry Potter – vagy éppen Draco Malfoy.

További komoly izgalmakat hoztak az „egyéni” sportágak, ahol a küzdősportok, a spinning és a funkcionális tréning mellett olyan szemre is tetszetős eseményeket csodálhattak meg a BEAC csarnokába ellátogatók, mint az aerobik night keretében megkoreografált közös mozgás. A lányok ezúttal a korát meghazudtolóan fiatalos Bíró Ica vezényletére mozogtak, aki újfent bebizonyította, hogy anno nem véletlenül kapta a Metal Lady becenevet!

A programok és a buli ezt követően sem ért véget, a csarnokban és a Szertár büfében egészen hajnalig sportolási lehetőségek garmadája és remek hangulat várta az érdeklődőket.

ÉS 2014 Túlzás nélkül állíthatjuk: az Éjszakai Sportnap rendezőinek hála a szorgalmi időszak utolsó napja 2014-ben is igazán mozgalmasra sikerült!

Aki pedig még mindig bizonytalan benne, hogy jövőre eljöjjön-e, annak itt egy kis képes kedvcsináló az idei ÉS-ről készült galéria formájában!

(Fotó: Nagy Ádám Zoltán)

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]