Bemutatkozik a SEK-es Gólyabál egyik fellépője, a Players!

Az idei ELTE SEK-es Gólyabál fellépőit elnézve biztosan ti is elgondolkozhattatok azon, hogy mi is az a Players. Most itt a lehetőség, hogy kicsit megismerjétek a négy tagból álló bulizenekart, hogy aztán majd pénteken extra hang és fénytechnikával, valamint a legropogósabb talpalávalókkal örvendeztethessenek meg titeket!

– Mióta zenéltek így együtt? Hogyan indult a zenekarotok története?

Zenekarunk 2018 januárjában alakult, hosszas megbeszélések és egyeztetések után. Történetünk egy Zalaegerszeg melletti városrészi rendezvényen indult, ott találkoztunk először.

– Kérlek, mindannyian röviden mutatkozzatok be, kitérve arra, hogy mikor kerültetek kapcsolatba a zenével!

Énekesnőnk, Nérel Leonarda 18 éves, jelenleg az ELTE BDPK elsőéves tanító szakos hallgatója. Zenei pályafutását öt éve kezdte el a zalaegerszegi Pálóczy Horváth Ádám Zeneiskolában.

Frontemberünk, Holdosi Gellért 22 éves. Zenész családban nőtt fel, első zenei élménye 2004-ben egy lakodalomban volt. 2017-ben egy általa írt dal, az Érted élek országosan ismertté és elismertté vált: többezres nézettséget produkált a legnagyobb hazai videómegosztó portálon. Két hangszeren is játszik, hobbija a horgászat.

Simon Tibor 34 éves, billentyűsként van a zenekarunkban. Jelenleg autobusz-vezető és vállalkozó. Mindössze 13 évesen indult először az akkori Oxygen Zenekar rendezvényére, és amikor belépett a terembe, akkor ébredt rá igazán, hogy ezzel szeretne foglalkozni. 2005-től zenekarban tevékenykedik. Hobbija a fénytechnika, a zene és a konditerembe járás.

Lukács Tibor billentyűs-vokálos, 44 éves. A katonai szolgálata óta, 1995-től zenekarban játszik és énekel. Szabadidejében szívesen túrázik.

– Milyen a közös munka, milyen az összhang négyetek között?

Általában kiváló a hangulat egymás között, sokat viccelődünk és ugratjuk egymást. Mint minden zenekarban, úgy nálunk is vannak néha nehezebb pillanatok, viszont ezeken hamar túllépünk.

– Mikor jut időtök próbálni?

Próbára a dolgos hétköznapok miatt csak komoly szervezéssel jut idő, ezért inkább mindenki otthon, egyénileg gyakorol, majd az előre leszervezett zenekari próbán finomítunk és hangoljuk össze a dalokat.

– Mi a legviccesebb élményetek, amit együtt, zenekarként éltetek át?

A legviccesebb pillanatunk az volt, amikor 2018 nyarán videómeghívót készítettünk egy zalai falunapra. Ehhez leragasztott szájjal, leragasztott kézzel kellett kijutnunk a zenekari buszból, miközben valamilyen úton-módon el kellett mondanunk a videómeghívóban, hogy hol és mikor találkozhatnak az emberek a zenekarunkkal. Mondanunk sem kell, mindenki harcolt az elemekkel és folytak a könnyeink rendesen.

– Mi az eddigi legnagyobb sikeretek, mire vagytok a legbüszkébbek?

Büszkén állíthatjuk, hogy iszonyú nagy élmény, amikor egy neves banda a fellépése közben minket dicsér, miután újra színpadra léphetünk és közel ezer ember érzi jól magát a zenénkre.

– Milyen stílusú zenékkel készültök a Gólyabálra?

A zenék stílusához mindig a közönség igényeihez igazodva nyúlunk. Várhatóan pénteken szélesre húzzuk a palettát és táncolható, jól ismert dalokkal rukkolunk elő.

– Narda, te gólyaként is részt fogsz venni a rendezvényen, hiszen az ELTE BDPK elsőéves tanító szakos hallgatója vagy. Nem bánod, hogy az est folyamán dolgoznod is kell majd, nem csak egyszerűen szórakoznod?

Egyáltalán nem bánom, hiszen a színpadon sem másabb a hangulat, mint a tánctéren. A srácok mindig fel tudják dobni a hangulatot, mindig jól érzem magam velük. Erre az egészre nem munkaként tekintek, hanem úgy, mint egyfajta szórakozásra. Ezt a srácoknak köszönhetem, hiszen ők egyben a barátaim is, jóban és rosszban egyaránt.

– Elsősorban falu- és városnapokon, éjszakai klubokban és szalagavatói bálokon léptek fel. Hogy fogadtátok a felkérést az ELTE SEK 2019-es Gólyabáljára?

Nagyon nagy örömmel fogadtuk a felkérést és már várjuk a pénteket! Extra hang és fénytechnikával, na meg a legropogósabb dalokkal érkezünk meg Szombathelyre!

 

A gólyabáli szervezőcsapat két tagjával, Bella Stellával és Zelkó Rékával is készítettünk interjút. Ha még nem olvastátok, ide kattintva megtehetitek!
A Gólyabál Facebook eseménye ide kattintva érhető el.

 

Kiemelt kép és szövegközi fotó: Players Zenekar Facebook-oldal

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]