Tanulj nyelvet online!

A nyelvtudás szinte elengedhetetlen. A diplomaszerzés egyik alapvető feltétele, de az álláskeresésnél is nagyon fontos, akár itthon, akár külföldön. Aki idő- vagy pénzhiány miatt azonban hátrányba kerülne, annak van egy jó hírünk: rengeteg ingyenes, online nyelvtanfolyam található már, akár szinten tartás céljára, akár fejlesztésre is.

Íme néhány ingyenes, angol nyelvtanulási lehetőség:

A Tanoda oldalán csupán az e-mail címünk megadásával, már jelentkezni is tudunk a 20 leckés tanfolyamra. Találtok szintfelmérőket, játékokat, tanulási tippeket, sőt, még humoros formában is gyakorolhatjátok a nyelvet. Hasznos lehet számotokra a szókincsfejlesztő programjuk, de dalszövegeken keresztül és tudjátok fejleszteni magatokat.

Egy másik ilyen honlap az ingyen-angol.hu is. Itt rendszerezve találjátok meg a nyelvtant. Ha könnyebben szeretnétek a rendhagyó eseteket vagy más alapvető nyelvtani kérdéseket megtanulni, akkor mindenképp látogassatok el erre az oldalra!

Az angol-tanulas.hu egy kicsit más tematikával van felépítve, de ez is nagyon hasznos lehet számotokra!

Végül, de nem utolsó sorban, az Italki.com-ot ajánljuk, de ezt már azoknak, akik rendelkeznek egy alapszintű tudással. Az oldalon találhattok anyanyelvi beszélgetőpartnert vagy tanárt is tudtuk fogadni, viszont mindezt már sajnos nem ingyenesen.

 

Forrás: eduline.hu

Kép: angolintezet.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]