Heti programajánló

A március 31-i héten ismét rengeteg program vár benneteket az ELTE-n! Összegyűjtöttük a legfontosabbakat, ahová mindenképp érdemes ellátogatnotok.

A PPK március 31. és április 3 között Kari Napokat tart, ahol a szakmai programok mellett sportolásra és bulizásra is lehetőségetek nyílik.

Március 31. és április 2. között a Vezéri Úti Kollégium immár 12. alkalommal rendezi meg a Vezér Napokat. Hétfőn sportnap, a Budapest Show Kórus fellépése és karaoke vár benneteket. Kedden egészen este nyolcig trambulinozhattok, majd este fellép a Bon Bon zenekar. Szerdán pedig kulturális bemutatókkal és sorversennyel zárul a rendezvény.

Április 3-án az ELTE TáTK-n konferenciát tartanak Kulcskérdések- erő és erőtlenség címmel. A konferencia célja, hogy hallgatói és oktató részről napjaink nemzetközi társadalomtudományi diskurzusait is meghatározó témákról vitát kezdeményezzen.

Hogy ne csak a tanulásról szóljon a hét, csütörtökön 2 buli is vár benneteket. Az ELTE ESN a Hétkert sörözőben boldondok napi partyt tart, az ELTE ÁJK felezősei pedig megünnepelhetik, hogy végre egyetemi tanulmányaik feléhez érkeztek.

Április 4. és 6. között ismét vár benneteket a Pszinapszis, amelynek az idei témája a Láthatatlan álarcok. A program során több mint 70 előadás és 40 műhelyfoglalkozás várja az érdeklődőket, érdemes lesz tehát kilátogatni!

Jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánunk!

(fotó: filmtekercs.hu)

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]