5 alkalmazás, ami megkönnyíti az életed

A The Guardian összegyűjtötte az egyetemisták számára 5 legnélkülözhetetlenebb telefonos applikációt. Bizonyos alkalmazások sajnos még nem elérhetőek Magyarországon, de többségüket ti is le tudjátok tölteni. WIFI-re fel és katt a legmenőbb app-okra!

Ha nehezen tudod számon tartani költekezéseidet, itt a Voucher Codes. Összehasonlítja az éttermek, ruhaboltok és élelmiszerüzletek kínálatát, és megkeresi a legjobb árakkal rendelkező boltot. Ez az alkalmazás sajnos csak az Egyesült Királyságban érhető el, azonban itthon is letölthető egy hasonló árösszehasonlító alkalmazás az Árukereső.hu-tól.

Koliban laksz és unod már a maradékot meg melegszendvicset? Esetleg csak felakarod turbózni receptgyűjteményed? Akkor neked találták ki az All Recipes nevű alkalmazást, amely az otthon lévő hozzávalókból pár perc alatt összedobható ételeket kínál. A My Fitness Pal alkalmazás pedig figyel arra, hogy elegendő folyadékot és energiát vittél-e be aznap.

A jegyzetelgetés új formáját kínálja az Examtime , amely digitálisan tárolja az összes feljegyzéseket, emlékeztetőtöket, amiket akár meg is oszthatsz barátaiddal, csoporttársaiddal. Szintén a határidők betartását szolgálja a Evernote, ahová pluszban még lementheted az órarendedet, valamint minden videót, újságcikket, amit később szeretnél megnézni. Az applikáció nagy előnye, hogy telefonon és laptopon is működik, így még internetkapcsolat sem feltétlen szükséges hozzá.

Azért arra mindenképpen vigyázzatok, hogy ne csak az okostelefonon lógjatok egész nap!

(forrás: eduline.hu)

(fotó: dailymobile.net)

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]