ELTEvíziós kosármeccsel kezdődött az Éjszakai Sport

18 órakor kezdetét vette a hatodik Éjszakai Sport, az ELTEvízió műsorvezető castingjának továbbjutói egy kosármeccsel indították az eseményt.

Idén is eljött a tél legsportosabb estéje, amikor mindenki hajnalig izzad. Az ELTEvízió műsorvezető castingjának továbbjutói megmérettetésük utolsó fordulójaként az Éjszakai Sporton egy kosármeccsen küzdöttek meg, hogy melyikőjük a legjobb nem csak a műsorvezetésben, de a sportban is.

A hat jelölt két csapatra oszlott és így játszottak fél pályán 10percet. A mérkőzést egy sportösztöndíjas vezényelte és a végeredmény 8:7 lett, a nyertes csapatban Holi, Király Tomi és Becsei Attila játszottak. Azt, hogy a műsorvezetők közül kik kerültek be az ELTEvízió stábjába, a következő félév első adásában, februárban tudhatjátok meg!;)

A játék közben már a többi pályán is elindult a készülődés, előkerültek a sporteszközök, sportmezek és utána a meccsek és edzések is elkezdődtek.

Az Éjszakai Sport keretein belül a BEAC-on egyéni- és csapatsportágakban indulhatnak a sport szerelmesei, a lazítani vágyók pedig a Szertárban hallgathatnak élő zenét.

Az ELTE Online folyamatosan közvetít az ott történtekről, ezért érdemes figyelni oldalunkat az éjszaka folyamán, holnap pedig hosszabb beszámolónkat is az estéről!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]