Pályázz és utazz!

A Campus Hungary pályázatot hírdet! Ha szeretnél egy kis időt külföldön tölteni, ráadásul nem is önköltségen, akkor jelentkezz az ösztöndíjprogramra, melynek részleteit lentebb olvashatod!

Itt az alkalom, hogy belekukkants egy külföldi egyetem mikéntjébe. Ha olyan egyetemi/ főiskolás hallgató vagy, akinek minimum 2 lezárt féléve van, és legalább közép szinten beszéled a célország nyelvét, már csak egy fogadólevelet kell kapnod a kiválasztott intézménytől, valamint saját egyetemed támogatását ahhoz, hogy pályázhass. A külföldi felsőoktatási intézményt te választhatod meg, a kikötés csak annyi, hogy az egyetemed jóváhagyja azt.

 
Az ott tartózkodás legalább 3 nap, legfeljebb 6 hét lehet. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem mindegy, mikor utazol: 2013. április 30. és 2014. augusztus 31. között van rá lehetőséged. A jelentkezést pedig február 10 és március 10 között kell leadnod a Campus Hungary oldalán. A sikeres pályázókat 75.000-250.000 forinttal támogatják.

 
És hogy mi alapján döntenek? Számít a súlyozott féléves átlag, a tudományos tevékenység, illetve a leadott munkaterv tartalma. Valamint előnyben részesítik többek közt azokat, akik OTDK-n helyezést értek el, vagy vállalják, hogy tevékenységükről blogot írnak, esetleg hazatérésük után előadást tartanak. Ide tartoznak azok is, akiknek útjuk konkrét kutatási eredménnyel, vagy publikációval jár.

 
Ha kedvet kaptál egy rövidebb-hosszabb külföldi kiruccanáshoz, akkor a további részletekért, kattints ide, és figyeld folyamatosan az oldalt!

http://eduline.hu/felsooktatas/2013/1/17/Campus_Hungary_rovid_kulfoldi_tanulmanyut_EZJXYE

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]