BEFS Universitas: március 10-étől

Március 10-én, szombaton rajtol el a BEFS Universitas tavaszi bajnoksága, ahol az ELTE floorballosai is képviseltetik magukat.

Korábban egy elsőséget, és több dobogós helyet tudtak gyűjteni, de az őszi kupa nem éppen az ELTE kiemelkedő sikereitől zengett, így most itt lehet az ideje bebizonyítani, hogy ez a csapat nem véletlenül volt mindig a budapesti élvonalban.

Nemrég kiderültek a csoportbeosztások is: az A-csoportban az Óbudai Egyetem, a Corvinus Egyetem “A” csapata, a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építőmérnöki Karának alakulata, a BME-Tesi fedőnevű műszakis társaság és az új NKE csapat (a volt Zrínyi) küzd majd, míg a B csoportba a mieink mellett a BME “0” szint, a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája, a Corvinus B csapata, és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem ITK-s vitézei ragadnak majd ütőt.

Ebben a félévben három alkalommal gyűlnek össze a csapatok, hogy megmérkőzzenek a Budapest legjobbja címért, első alkalommal az ELTE-s lányok és fiúk a MÜTF-el és a BME “0” szinttel kell, hogy megküzdjenek.

Mindkét mérkőzésnek van története, a MÜTF-el az elmúlt 1-2 félévben nagy párharcokat vívott csapatunk, míg a “0” szinttel már körülbelül négy éve tart a barátságos rivalizálás.
A csapat várható kerete:
Fontos Dániel[G] (IK), Sas Zsófia(BTK), Szegvári András (IK), Pusztaszeri Zsolt(TTK), Faludi Tamás(TTK), Hajdú Tamás(IK), Feke Dávid(Ex-ELTE IK), Borók Péter (SOTE), Ulicza Tamás [C] (BTK).

A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre:
Helyszín: Halassy Olivér Sportközpont, Újpest
1045 Budapest,
Pozsonyi u. 4/C.

Időpont:
Március 10
14:55 ELTE – Corvinus B
16:15 “0” szint – ELTE
A belépés ingyenes.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]