Dobj el Te is a Regattáig!

Mint azt már sokan láttátok, elindult az Országos Egyetemi Sörpong Bajnokság (OESB), melynek selejtezőin az ország összes egyetemistájának lehetősége van kipróbálni magát a legnépszerűbb kocsmasportban, jövő héten pedig sor kerül az ELTE selejtezőjére is!

Vajon melyik kar csapata fogja megnyerni az OESB ELTE házi bajnokságát?

2 fős csapatok jelentkezését várják a szervezők az alábbi linken. Amennyiben kitöltöttétek a jelentkezési lapot, keressétek meg az ELTE kapcsolattartóját (Kövecses Gréta) és erősítsétek meg nála jelentkezési szándékotokat. Innentől kezdve nincs más dolgotok, mint kihozni magatokból a legjobbat!

Nevezési díj: 2000 Ft/fő, ami magában foglal minimum 3, maximum 18 meccset.

Lebonyolítás: az ELTE intézményi selejtezőjét követően sor került az elődöntőkre, majd a legtechnikásabb párosok a Dunai Regattán  mérkőzhetnek meg egymással. További információk hamarosan az eseménynél lesznek elérhetőek.

FONTOS! Alumi/passzív féléves hallgató is nyugodtan jelentkezhet az eseményre, nem muszáj aktívnak lenned a félévben!

Ha esetleg a sörpong annyira nem pörget fel, figyeld a youniversity.hu Facebook oldalát, mert rövidesen újabb programlehetőségekkel jelentkeznek a srácok!

youni_köz

De mi is a Youniversity?

“Legfőbb célunk, hogy olyan felületet nyújtsunk az ország összes egyetemistájának és főiskolásának, ahol értesülni tudnak az őket érintő hírekről, és minden olyan dologról, ami színesebbé teszi az egyetemista éveket. Emellett pedig igyekszünk egész évben olyan programokkal készülni nektek, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy tényleg az egyetemista évek legyenek a legszebb éveid! Viszont ahhoz, hogy ezt teljes mértékben teljesíteni tudjuk, először egy kicsit meg kell ismerkednünk egymással. Ezért is jött létre az OESB, hogy kötetlen keretek között, egy egészséges versengéssel egybekötve találkozzunk, és bulizzunk egyet (vagy akár többet is)” – írja a youniversity.hu.

További információkat az rendezvény Facebook eseményénél találtok!

 

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]