EFOTT a helyed!

Idén nyáron is megrendezik az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját. Idén az ELTE lesz az EFOTT házigazdája, úgyhogy már csak emiatt is garantált a fergeteges hangulat. Cikkünkből megtudhatjátok, hogy kik miatt érdemes ellátogatni idén a Velencei-tóhoz.

Sorozatban negyedszer a Velencei-tónál rendezik meg az EFOTT Fesztivált, ezúttal július 10–16. között, vagyis akkor, amikor már mindenki elfejtette a vizsgaidőszakot. A szervezők szokás szerint idén is kitettek magukért, több világsztár és a magyar könnyűzenei elit számos képviselője is fellép a 7 színpad valamelyikén.

A legtöbb érdeklődőt minden bizonnyal a T-Systems Nagyszínpad előadásai vonzzák majd, ami nem is meglepő, mivel a legnagyobb sztárokat itt lehet meghallgatni. A külföldi előadók közül Jessie J (július 12.) és John Newman (július 13.) fellépései egyértelműen a popzene rajongóit célozzák meg, míg az ausztrál Dub FX (július 12.) és a dán Volbeat (július 15.) előadásai más zenei rétegek kedvelőinek is kedvezhetnek.

Számos magyar előadó is feltűnik majd a Nagyszínpadon. Időrendben először Szabó Balázs Bandája (július 12.) igyekszik ismételten elvarázsolni a közönséget, s ugyanezen a napon a Brains is színpadra áll. Július 13-án Rúzsa Magdi, a Wellhello és a Punnany Massif zenéjét lehet élvezni, míg július 14-én fellép itt a Margaret Island, a Kowalsky meg a Vega, a Halott pénz, illetve Majka & Curtis is. Július 15-én színpadon lesz a Leander Kills és a Tankcsapda is, míg az idei EFOTT utolsó nagyszínpados koncertjét a Depresszió adja majd.

efott2

Aki esetleg nem találna magának kedvérevalót a Nagyszínpad produkciói között, annak sem kell búslakodnia, mivel párhuzamosan további 6 színpad műsorai közül válogathat. A Dumaszínház szerelmeseinek legnagyobb örömére minden nap fellép legalább egy humorista, sorrendben a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Ráskó Eszter, Aranyosi Péter és Szabó Balázs Máté. Szerencsére ezek az előadások mindig délután lesznek, úgyhogy nem ütköznek más programokkal.

Színpadra áll a Honeybeast és az Anna & The Barbies (július 12.), a 30Y és a Cloud 9+ (július 13.), az Ivan & The Parazol és a Kelemen Kabátban (július 14.), valamint a New Level Empire és a The Biebers (július 15.) is, ahogyan sokan mások is. Minden nap fellép egy olyan együttes is, amelyik egy korábbi nagysikerű banda iránt tiszteleg, így színpadra áll a Hollywood Rose (Guns n’ Roses Tribute), a Stoned (Rolling Stones Tribute), az ACid/DC (AC/DC Tribute) és a Kiss Forever Band (KISS Tribute) is.

Mi hatalmas bulira számítunk, úgyhogy mindenképpen ott leszünk, reméljük, hogy ti is minél többen eljöttök! A részletes programról itt tudtok tájékozódni, míg a jegyárakról itt.

 

Képek forrása: EFOTT Facebook

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]