A HÖK programjai magyar szakosoknak

A Hallgatói Önkormányzat közös mozizást, színházlátogatást és kirándulást is szervez az ELTE magyar szakos diákjainak.

A közös filmnézés időpontja október 13. 21:00, helyszíne a Bem mozi. A vetített filmet a hallgatók választják ki, a szavazatokat október 7-ig lehet leadni a mozizás Facebook eseményénél többek közt a Fight Club, a Szindbád, a Berlin felett az ég,  a Jurassic Park című filmekre. Azonban ha valaki mást szeretne, ugyanezen az oldalon leadhatja filmjavaslatát is, így az ő ötlete is szavazásra bocsátódik. A jegyek elővételben 700Ft-ba, a helyszínen 1000Ft-ba kerülnek.

A HÖK nem csak mozit, hanem színházlátogatást is szervez, az érdeklődők november 30-án este Pintér Béla és Társulata Parasztopera című produkcióját tekinthetik meg az Átriumban, egy sikeres pályázatnak köszönhetően csupán 1500Ft-os áron. Az előadás egy balladisztikus történet operaformában történő feldolgozása, zenéjének alapja az erdélyi magyar népdalok, a barokk és a rock bizarr, mégis homogén elegye. A jegyek száma korlátozott, a jelentkezéshez szükséges információk itt olvashatók.

Továbbá a hosszú hétvégén, október 20-23. között megrendezésre kerül a már hagyományosnak mondható szakos kirándulás, melynek helyszíne Pécs és környéke lesz. A kirándulás költsége 9000Ft, mely tartalmazza a szállás és az utazás költségeit, valamint a programokon való részvételi díjakat. Az útra október 13-ig itt lehet jelentkezni, 5000Ft előleg befizetése szükséges.

Forrás: BTK-HÖK, Facebook

Kép: sapiencehr.co.uk

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]