Pályázzatok Rektori Kulturális Támogatásra!

Az ELTE rektora és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöke pályázatot írt ki a hallgatók kulturális tevékenységének támogatására. Ha a következő célcsoportok valamelyike találkozik a ti elképzeléseitekkel, akkor ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget! Különösen támogatottak az egyetemi vagy kari, illetve kollégiumi kulturális és tudományos rendezvények, és az egyetemen működő kulturális és tudományos körök, szervezetek tevékenysége. Ne halogassátok a pályázást, november 4-ig adhatjátok le a szükséges dokumentumokat a Neptunon keresztül.

Minden olyan ELTE hallgató pályázhat, aki a leadáskor és az elnyert pályázat felhasználásakor hallgatói jogviszonnyal rendelkezik. A pályázaton támogatottak olyan kategóriák, mint például utazási szolgáltatás, konferencia részvétel, konferenciaszervezés, teremhasználat és az ahhoz tartozó hangosítás, és nyomdai szolgáltatások is. A pályázat útján elnyert támogatás 2015. november 15. és 2016. március 31. között használható fel.

A pályázatotokban minden egyes feltüntetett tételhez árajánlatot is kell készíteni, amelyhez részletes leírást találtok ITT. Ezen felül minden egyéb infót IDE KATTINTVA elértek, valamint további tájékoztatás kérhető a palyazat@ehok.elte.hu levelezési címen Kőszegi Tamás gazdasági és pályázati adminisztrációért felelős referenstől.

Forrás: ehok.elte.hu

Kép: novyon.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]