Tömeg van a BTK-n – hangulatjelentés a BN-ről

Ahogy azt már korábbi cikkeinkben is megírtuk, a hét dilemmája az időbeosztás. Ugyanis párhuzamosan fut a BN és a LEN.

A Bölcsész Napok hetében mindig meglepődök, hogy valóban ennyire sok ember jár a BTK-ra? Ilyenkor tehát előbújik mindenki, és kiszabadul a Treffort kert padsorai közé egy korsó sörrel vagy egy bambival. De igazából mindenféle korosztály látogatja a BN-t.

Szerencsénkre az idő kedvezett a kinti programoknak.

A legjobb a Bölcsész Napokban, hogy mindenki megtalálja a számára élvezhető programot. A bulizósabbakat este koncertek várták, az igazi bölcsészbaglyok számára pedig napközben intellektuálisabb jellegű programok is voltak. Például filmvetítések, felolvasás és más előadások is. Csak néhányat kiemelve: volt kung fu bemutató, zumba, különböző beszélgetések, versenyek és kvízek. Fellépett a Rothadás, a Mary Popkids és a HŐSÖK is. A csütörtöki záróbulin a hangulatfelelős: DJ Szasza, Sunny és Toyota.

A tanárokat mondjuk, nem irigylem, nehéz lehet órát tartani, miközben hastánc bemutató van vagy mikor a színpadon gitárszólót nyom éppen valaki….

Ami pedig számomra a legmeglepőbb volt, hogy az ELTE-n még a mosdóban is kaphatunk motivációt. Találtam a főépület egyik mellékhelyiségében egy idézetet, nem tudom ki írta, de nekem feldobta a napomat:  „Try not. Do or do not” /Yoda/. Tehát érdemes nyitott szemmel járnunk…

fotó: Jakal György

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]