Cooltúra a Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumban

A kollégiumi életről nem biztos, hogy elsőre a kultúra szóra asszociálnak az emberek, de a Kőrösi Csoma Sándor Kollégium lelkes szervezői ezen egyre nagyobb sikerrel változtatnak, nekik köszönhetően immár sokadik alkalommal kerül megrendezésre az őszi Kultúr7 november 10. és 13. között.

Aki részt vett már a rendezvényen, az tudhatja, hogy nem unalmas, csontig rágott prezentációkon ülhetünk órákig, hanem a mi korosztályunkat érintő problémákról és témákról beszélgethetünk interaktív előadások keretei között. Most sem lesz másképp, a továbbiakban a számomra legérdekesebbnek ígérkező előadásokat emelném ki, a részletes programért pedig keressétek fel a honlapot, mindenki találni fog kedvére valót!

Az álmos hétfői napra rögtön két előadást is beütemeztem, előbb 19:00-kor Debreczeni Barnabás bemutatóját a virtuális fizetőeszközről, a Bitcoinról, majd miután megtudtam, hogyan legyek gazdag, a lelki békémről Laár András fog gondoskodni egy buddhizmusról tartott szemináriumon, fél tízkor. Az estét pedig két házmesterrel fogom zárni, az egyiket a büfében kérem ki, a másikat pedig a színpadon fogom hallgatni, 23:00-tól a Házmester Trilógia ad minden bizonnyal felejthetetlen koncertet.

A hét órás időpontból kedden sem engedek, Ujhelyi Adrienn – A Facebook pszichológiája c. előadása bizonyára sokakat csal majd a terembe, ahogy az utolsó program, a 22:00-kor kezdődő Dumaszínházon is telt ház várható. Ami előző nap a bor, most a sör, az estét a Kőbányai Zenekar zárja.

A tudatos álmodás egy olyan hibrid állapot, amikor is álmunk közben felismerjük, hogy éppen álmodunk. Jól hangzik, nem? Ha te is kíváncsi vagy, hogy működik ez a folyamat, szerdán hat órakor Fuchs András programjára kell ellátogatni a Lepénybe, és ha már ott vagyunk, várjuk meg a slam poetrysek fellépését, egy éve az egyik legsikeresebb műsort adták a Kultúr7-en.

Az utolsó, csütörtöki nap felhozatala sikeredett a legerősebbre, az állatvilág rejtelmeibe Pecsics Tibor és Ősi Attila kalauzol minket, legális drogokkal Stukoszky Tamás borkóstolóján találkozhatunk, míg illegális drogokról Kubyszin Viktor fog beszélni.

Remélem, mindenki talált kedvére valót, mi biztos ott leszünk!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]