SHOT Party

Eleged van a vizsgaidőszakból és már csak buliznál egy jót? Itt a remek alkalom, hogy bemelegíts egy jó síelés előtt: a Shot Partysorozat újabb állomása pénteken startol a Living Roomban.

Még mielőtt Franciaországban ünnepelnéd a sikeres vizsgáidat egy jó kis síelés közepette, akad mód itthon is a szórakozásra. Gyere el 25-én a Living Roomba, hogy együtt bulizz olyan sztár DJ-k zenéjére, mint Ludmilla, Palotai és még sokan mások!

A buli 22 órától veszi kezdetét, és hajnalig meg sem állunk. Természetesen nem maradhatnak el az italakciók sem, így 350 forintért mérik majd a sört, ugyanennyiért adják a Jagert és Fütyülős koktélt is vehetsz mindössze 550 forintért. Azonban érdemes sietni, mert az akciók csak éjfélig fognak tartani.

A buli egyik jellegzetességét a különböző színű karszalagok adják. Zöldet fognak viselni azok, akik szinglik, és szívesen ismerkednének másokkal, sárgát, akik a “talán” kategóriába tartoznak, s nem lenne ellenükre egy kis flörtölés. Azonban, ha valakin piros karszalag lesz, az azt jelenti, hogy az illető foglalt, és csak bulizni akar egy jót.

A jegyek elővételben 900, a helyszínen 1000 forintért válthatóak. Lányoknak pedig 11 óráig ingyenes a belépés, úgyhogy érdemes lehet kicsit előbb odaérni. Gyere el, és érezd jól magad a több heti kemény agytréning után! Lazíts a barátokkal, táncolj a jobbnál jobb zenékre, hogy aztán végre egy egyhetes csúszással felejthesd el a téli vizsgaidőszak borzalmait!

https://www.facebook.com/events/469448223103006/
[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]