Újra Városligeti Szüreti Mulatság!

A már hagyománnyá vált Városligeti Szüreti Mulatság ebben az évben sem maradhat el, így immáron harmadszorra kerül megrendezésre!

Ha máris belefáradtál a tanulásba vagy még az orrodban érzed a nyár illatát és hűen szeretnéd elbúcsúztatni a szabadságodat, esetleg üdvözölni az őszt, akkor mindenképpen ott a helyed 2012. október 10-én az ELTE Kerekes kollégiumban! (1135 Budapest, Kerekes út 12-20.)

Az Ajtósi Dürer sori, a Damjanich utcai és a Kerekes ELTE Kollégiumok ebben az évben is kitettek magukért, hogy igazán jól érezzétek magatokat a harmadik Városligeti Szüreti Mutalságon!

Mikor a hangulatot már megalapoztuk, 22 órakor színpadra lép az Ocho Macho és kicsit reggae-s, kicsit latinos, kicsit punk-os és kicsit rock and roll-os, egyszóval tuti bulizenét fognak a talpunk alá nyomni hol magyar, hol angol és spanyol dalszövegekkel! A srácok egyébként új videoklipjükön dolgoznak jelenleg, amit ugyancsak mostanában fognak bemutatni.
Az éjfél közeledtével 23.30-kor viszont jön DJ Mathias (azaz Tóth Máté) és kezdődhet a diszkó, egészen kifulladásig!

Természetesen az italakciók sem maradhatnak el, 390 forintért kaptok whisky-colát, 350 lesz a vodka-narancs és a korsó sörért is baráti áron juthattok majd: csak 250 magyar érme!

A belépés a ADK, DUK, KUK lakóknak ingyenes, ELTE hallgatóknak 500 Ft, külsősöknek 1000 Ft.

Reméljük, hogy kedvet kaptatok a bulihoz és ott találkozunk, hiszen október 10-én mindenkinek kell egy ligeti buli!

Kövesd a facebokon az eseményeket: https://www.facebook.com/events/240646669392196/

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]