Nyár lesz, nyár

Ha már most a vizsgaidőszak utáni édes semmittevésre gondolsz, vagy ha jól esne némi aktív kikapcsolódás, majd mi kínálunk.

Július elejéig ugyan még várni kell és addig meg kell bírkózni néhány egyetem által állított akadállyal, de valójában az egész már nincs olyan messze. Aztán tényleg itt a nyár (és remek az idő), lehet bulizni, sportolni, kikapcsolódni. Például így, ahogy a HÖOK ajánlja:

Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója

Vagyis EFOTT, július 3. és 8. között Velencén, ahol nemcsak a magyar zenei felhozatal legjavát és a legkülönfélébb külföldi előadók koncertjeit hallhatod, de vár rád a hosszú strandszakasz a Velencei-tó partján, sőt, úszómedence és változatos sportpályák is – wakeboard, kosárlabda, strandfoci, tenisz, röplabda, valamint túra- és sárkányhajózási lehetőségek. Bulizz, sportolj, kattanj rá némi kultúrára vagy csak biciklizz egyet.

További infók az esemény honlapján.

SportPont Program Országos döntő

Ha már szabadidő és aktivitás, akkor egészséges életmód és sport: a SportPont road-show utolsó állomásán három sportágban, kispályás labdarúgásban, kosárlabdában és röplabdában mérkőznek meg a legjobb egyetemista csapatok, és július 4-én Velencén eldől, hogy a végső döntőt ki nyeri majd.

Friss hírek a facebookon:  http://www.facebook.com/sportPONTprogram

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]