Lágymányosi Eötvös Napok

Május van, mégis már megérkezett a nyár (rövidnaci, kisszoknya, lepirult vállak és jéghideg sör), megállíthatatlanul közeleg a vizsgaidőszak, de azért kéne még egy utolsót lazítani a nagy hajtás előtt, nem? De bizony.

4 nap, 9 helyszín, 14 DJ, 16 koncert és 100 különböző program vár mindenkit, aki kedd és péntek között kivonul az ELTE Lágymányosi Campusra. Már kilencedik alkalommal jön a LEN, május 8-tól 11-ig meg sem áll a bál!

Paddy & the Rats, Skafunders, Jurij, Kozsó és a JukeBox Barbiez, Happy Gang, Hősök és Ocho Macho koncert is lesz, és a Punanny Massif is elénekli, hogy ’Élvezd’. De itt lesz többek között DJ Palotai és DJ Juhász Laci is, Dévényi Tibi bácsiról már nem is beszélve.

A LEN áraival igazodik az egyetemisták pénztárcájához: azon túl, hogy minden program INGYENES, az Árforradalomnak hála már az is biztos, hogy botrányosan olcsó lesz a Fütyülős, de még az utazáson is spórolhattok, ha biciklivel jöttök, amit a tárolóban megőriznek nektek, míg buliztok.

És hogy mi lesz még? Kertmozi, stand up comedy, sportbemutatók, karaoke, élménypark, és még számtalan más program. Unatkozni csak az fog, aki nem jön el, szóval gyertek!

További infók, részletes program a rendezvény honlapján, de megtaláltok minket a facebookon is. Lájkolni ér, és ne feledjétek, LEN találkozunk!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]