Újra itt a LEN!

Két év kihagyás után ismételten megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb tavaszi egyetemi fesztiválja, a LEN, azaz a Lágymányosi Eötvös Napok! Bulis, tavaszi és egyben igazi „LEN-hangulatra” számíthatnak a szórakozásra vágyó hallgatók.

A fergeteges bulit az ország legismertebb és -kedveltebb sztárfellépői biztosítják, akik két rendezvénysátorban fogják a tetőfokára emelni a hangulatot. Minden hallgatónak lesz lehetősége a saját zenei ízlésének megfelelő fellépőt találnia a LEN-re érkező előadók színes palettájáról.

  • Időpont: 2022. április 27. 16:00 – 2022. április 30. 04:00
  • Helyszín: ELTE Lágymányosi Campus

Hatalmas bulik kerültek kilátásba a „LEN fenegyerekeinek” bejelentésével, ugyanis a három nap leforgása alatt koncertezni fog ByeAlex és a Slepp, Manuel, T. Danny és a ValMar duó is.

A LEN keverői mögött pedig az ország legtrendibb lemezlovasai fogják biztosítani a hajnalig tartó szórakozást. A híres DJ-k között ott lesz Jauri, Purebeat, Pixa, Willcox, Daniel Nike és Andro.

Nem szabad megfeledkezni a fantasztikus női DJ-kről sem: érkezni fog Regán Lili, Metzker Viktória és Yamina is, hogy a LEN-en forrósíthassák a lemezeket.

Végül, de nem utolsósorban a retró bulik szerelmeseinek kifejezett öröm lehet, hogy a Groovehouse, valamint Korda György és Balázs Klári is ott lesznek, hogy felejthetetlen koncertekkel fokozzák a hangulatot.

A bulik mellett kihagyhatatlan italakciókra, illetve a megszokott civil falura is számíthatnak a jegyet vagy bérletet váltó hallgatók.

A jegyárak a következők:

  • Bérlet ELTE-s gólyáknak (amibe idén az első és második évfolyamos hallgatók is beletartoznak) – 3500 Ft
  • Bérlet ELTE-s polgároknak – 4000 Ft
  • Bérlet külsős diákoknak (érvényes diákigazolvánnyal) – 5500 Ft
  • Bérlet külsősöknek – 7000 Ft
  • Napijegy ELTE-s polgároknak – 2500 Ft
  • Napijegy külsős diákoknak (érvényes diákigazolvánnyal) – 3500 Ft
  • Napijegy külsősöknek – 4000 Ft

A jegyeket és bérleteket ide kattintva tudjátok elérni és megvásárolni.

Érdemes továbbá ide kattintva követni a programsorozat Facebook-eseményét, ahonnan a későbbiekben is értesülhettek a folyamatosan bővülő fellépőlistáról és a napi lebontásról.

A szervezők nagy erővel és izgalommal készülnek a fesztiválra, és remélik, hogy minél többen csatlakoztok hozzájuk és ti is „LEN lesztek”!

Képek forrása: A LEN Facebook-eseménye

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]