2019-ben is Campus Fesztivál!

Amikor budapesti hallgatóként a fesztiválszezonra gondolunk, általában évről évre ugyanazok a rendezvények futnak át gondolatainkon. Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy ezen rendezvények száma korlátozott. Ennek számos oka van, mely lehet a fesztivál programja, a helyszín távolsága, esetleg a közönsége által képviselt értékrend, de talán legfőképp a belépőjegyek árazása.

Az idei fesztiválszezon előtt jómagam is végigböngéztem a néhány megszokott alternatívát, azonban annak ellenére, hogy mindegyikük figyelemreméltó programajánlattal rukkolt elő, egyetlen esetben sem éreztem késztetést az azonnali jegyvásárlásra. Mikor már lemondtam az idei fesztiválszezonról, egy utcai pink színű plakáton egy számomra izgalmas együttesnéven akadt meg a szemem: Limp Bizkit. Meg vagyok győződve, hogy az én generációm (szándékos szóvicc) számára sokatmondó ez a név. A plakát a debreceni Campus Fesztivált volt hivatott reklámozni. Ekkor döbbentem rá, hogy ez a rendezvény eddig teljesen kívül esett a látókörömön.

campus

A plakáton szereplő többi név azonnal felkeltette azonban az érdeklődésemet, hiszen a hazai és nemzetközi zenei felhozatal kiválóságai szerepeltek rajta, a kemény rockzenétől az elektronikus tánczenéig. A nemzetközi előadók a Limp Bizkittől Alan Walkerig terjednek, de a hazai legjobbakat is hallgathatjuk, legyen az Quimby, a Bagossy Brothers Company, 30Y, Wellhello, Halott Pénz, Majka, a Tankcsapda, vagy éppen az Irie Maffia. A lista túl hosszú lenne a felsoroláshoz, az említett plakáton mégis megkísérelték megtenni. És ez egy jó döntés volt, hiszen azonnal a jegyvásárlás iránt kezdtem érdeklődni.

Ezúttal is kellemesen lepődtem meg, ugyanis a fellépők sokaságát és minőségét tekintetbe véve a jegyárakat meglehetősen kedvezőnek találtam: egy nap 9 990 forintért fesztiválozhatunk, míg egy bérlet 24 990 forintba kerül. A hallgatóbarát ár talán nem meglepő, a fesztivál neve is sugallja, s talán sokan nem tudják, a rendezvény ötlete egy debreceni EFOTT-szervezésből pattant ki.

Amennyiben eddig a ti figyelmeteket is elkerülte ez az alternatíva, látogassatok el a fesztivál weboldalára. Ne feledjétek, a fesztivál hamarosan kezdődik, a kedvezményes jegyárakat pedig még a mai nap van lehetőségetek beszerezni!

Fejléckép: Campus Fesztivál

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]