Virtuális állásbörze az ELTE-n

Hétfőn délelőtt 10-től egészen vasárnap délután 6 óráig ismét megnyitja kapuit az ELTE Virtuális Állásbörzéje. Az ELTE Karrierközpont által 2016. április 11-17. között lehetőségetek nyílik közel félszáz munkáltató álláshirdetése és gyakornoki pozíciója közül szemezgetni. A programban nemcsak arra van lehetőségetek, hogy rábukkanjatok leendő munkahelyetekre, hanem ezen felül a legaktívabb felhasználók között főnyereményként egy e-book olvasó is kisorsolásra kerül. Az előző évben több mint hatszáz hallgató használta az oldalt.

Virtuális Állásbörze év közben is működő felülete a következő egyhetes időszak alatt standokkal telik meg, ahol az álláskeresők, egyetemi hallgatók letölthetik a börzére regisztráló cégek számításba veendő információit. A weboldal használata teljesen ingyenes, csupán egy regisztráció szükséges a használatához. Idén olyan nagy nevű cégek várják az érdeklődőket, mint a Deloitte, az Ernst&Young, a Tigra, a Loxon vagy az Ericsson.

Az online rendezvény célja, hogy biztosítsa a foglalkoztató és az álláskereső számára a személyes kommunikáción alapuló kapcsolat lehetőségét. A virtuális állásbörze semmiben sem különbözik a valóditól, azt leszámítva, hogy nem kell egy bizonyos helyszínen megjelennetek. Az online felület a feltüntetett időszakban bárhol bármikor használható, akár két előadás közötti szünetben vagy utazás alatt. Látogassatok el Ti is az allasborze.elte.hu-ra, hiszen a lehetőségek csak rátok várnak!

Források: MTI, edulineelte.hu

Kép: 4.bp.blogspot.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]