Blogolj és építsd a karriered!

A Karrierközpont teret szeretne adni az ELTE-s karrierépítős élményeknek, így karrierblogger pályázatot hirdet. Ha érdekel a blog írás vagy a videózás, akkor ott a helyed!

BLOGGER01_4A Karrierközpont idén blog rovatot indít, a karrierkozpont.elte.hu oldalon, amire most pályázatot hirdet! Ehhez vállalni kell, hogy egy évig havi egy blogbejegyzést fogsz írni. A téma egyáltalán nem kötött, minden érdekes lehet, ami valamilyen módon kötődik a karrierépítéshez (például önéletrajzírás, állásinterjú, csalódottság, öröm stb.).

A pályázatra természetesen csak ELTE-s jogviszonnyal rendelkező hallgatók jelentkezhetnek, mégpedig egy darab videós vagy írott blogbejegyzéssel. Ezt elektronikus úton kell elküldeni Balázs Dórának, a  balazs.dora@kancellaria.elte.hu e-mail címre. Írott forma esetén maximum 3000 karakteres karrier témájú blogbejegyzés legyen, videóblognál pedig egy maximum 3 perces videó. Utóbbihoz semmilyen technikai kötöttség nincs megadva, akár mobiltelefonos felvétel is lehet, csak nézhető és hallható legyen.

A határidő: 2016.02.05. péntek, 14 óra.

A Karrierközpont munkatársai fogják elbírálni a leadott pályázatokat, 2016. február 12-ig.

A publikálásért sajnos anyagi juttatás nem jár, viszont a bloggerek ingyenesen részt vehetnek a Karrierközpont 2016 őszi tanfolyamainak valamelyikén.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]