Figyelem, logótervező pályázat!

Az Illyés Sándor Szakkollégium logótervező pályázatot hirdet: olyan arculatváltozást szeretnének, amely jobban kifejezi az intézmény által képviselt értékeket. A leadási határidő december 23. Ha szeretsz logókat tervezni, vagy még sohasem csináltál ilyet, de kipróbálnád a rejtett képességeidet, akkor ezt a pályázatot neked találta ki az Illyés Sándor Szakkollégium!

Hogyan tervezd meg a logót, hogy Te lehess a befutó? Elsősorban tükrözze a Szakkollégium interdiszciplináris jellegét, jelenjenek meg benne a Szakkollégium alappillérei: szakmaiság, közösségiség, közéletiség és társadalmi felelősségvállalás. Emellett fontos, hogy igényes, modern, letisztult legyen, és könnyen beazonosíthatóvá váljon a Szakkollégium általa. Passzoljon az intézmény mottójához, ami a következő: „Találd ki, valósítsuk meg együtt!”, valamint tükrözze az “Illyés Sándor Szakkollégium életérzést.” A pályázat kiírói külön értékelik, ha a logó mellé kabalaállatot is tervezel.

Az alkotói munka öröme mellett a pályázat nyertese hivatalos elismerő oklevelet kap, amit a Szakkollégium egyik közösségi eseményén ünnepélyes keretek között adnak át, illetve a nyertes pályamű alkotójának neve szerepelni fog a Szakkollégium honlapján és Facebook oldalán mint arculattervező.

A leadási határidő 2015. december 23-a éjfél; a pályaműveket pedig az isszk.palyazat@gmail.com e-mail címre várják ARCULAT jeligével.

További információkért keresd fel a Szakkollégium honlapját, és Facebook oldalát.

Kép forrása: chicagocreativespace.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]