Tanévkezdés diákkedvezménnyel a Telenornál

Szeptember közepéig kedvezményesen vásárolhatnak új okostelefont a Telenornál iskolások és egyetemisták. A kedvező ár mellé egy hónapnyi korlátlan Facebook-használat is jár, és akik az interneten rendelik meg új készüléküket, ötezer forint értékű kupont kapnak ajándékba, amit kiegészítők vásárlására fordíthatnak.

A Telenor öt okostelefont ajánl kifejezetten iskolások és egyetemisták részére. Ebből három típus havidíjas csomagban elérhető: Nokia Lumia 640, Samsung Galaxy Core Prime, LG Spirit. Az LG Leon 4G LTE nevű készüléket és a Lenovo A6000-et pedig feltöltőkártyás csomaggal lehet megvásárolni.

Akik a havidíjas előfizetést választják, 100 MB-os adatforgalmat tartalmazó Hipernetet kapnak ajándékba. A feltöltőkártyás mobilokon is érdemes elgondolkodni, mivel ezekhez ötezer forinttal olcsóbban hozzájuthatnak az ügyfelek, ha a vásárláskor ötezer forintot töltenek az egyenlegükre.

A Telenor nemrég indított Készülékcsere bármikor elnevezésű programja lehetővé teszi azt, hogy akár a hűségidő lejárta előtt lehessen új telefont vásárolni. Az ajánlatok 2015. szeptember 16-ig érvényesek.

Forrás: eduline.hu
Fotó: telenor.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]