A felsőoktatási hallgatóknak is ingyenesen elérhetővé vált a Microsoft Office

Végre mi is ingyenes letölthetjük, a Tisztaszoftver keretében a legfrissebb Office-t öt számítógépre, laptopra és további öt mobileszközre.

Ezt a remek hírt jelentette be február 17-én Kara Ákos infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár a győri Széchenyi István Egyetemen.

A Microsoft Office magában foglalja a Word, az Excel és a Powerpoint nevű szoftvereket. A program keretein belül minden diák 1 terabyte tárterületet kap a Microsoft felhőjében. A Microsoft felajánlása évente kiteszi a nyolcmilliárd forintot a magyar felsőoktatásban.

A Tisztaszoftver Programhoz 48 felsőoktatási intézmény csatlakozott, így majdnem 300 ezer hallgatóhoz juthat majd el az Office.

Sagyibó Viktor, a Microsoft üzletág igazgatója elmondta: a hallgatók olyan szoftvereket és csoportmunka megoldásokat ismerhetnek meg a Microsoft felajánlása révén, amely nemcsak a tanulmányaik alatt segítik őket, hanem a későbbi munkájuk során és a magánéletben is.

A Microsoft ezzel abban szeretne segíteni, hogy a hallgatóknak megkönnyítse a mindennapjait, tanulmányaikat és minél hatékonyabb tanulást, oktatást biztosítson mindenkinek, aki igénybe veszi ezt a szolgáltatást.

A letöltéshez itt kell regisztrálnotok.

Forrás: Edupress.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]