Tedd szebbé egy árva gyermek ünnepét!

Idén is megrendezésre kerül az Eötvös Loránd Tudományegyetem tavaly életre hívott jótékonysági programja. Ha szeretnél hozzájárulni, hogy a rászoruló gyerekeknek boldogabb legyen a karácsonya, készítsd el te is a Mikulás csomagodat!

A december minden évben az adakozásról is szól. Sajnos sok gyermek nélkülözi az odafigyelést, ezért úgy döntöttünk egy kis figyelmességgel lepjük meg a rászoruló gyermekeket.

Kis útmutató a csomag összeállításhoz: fontos, hogy a csomag tartós, vagy nehezen romlandó édességeket tartalmazzon. Kérjük, hogy kis csomagokat készítsetek, vagy kis csomagokat lehessen készíteni belőlük, mert a nagyobb tárgyakkal, mint a könyvek, vagy ruhák nem tudunk mit kezdeni. A könnyebb szállítás érdekében ne dobozokba, hanem nagy zacskókba gyűjtsétek össze az adományokat.

A csomagokat november 25. és december 3. között adhatjátok le a kari HÖK irodáknál, majd december 3-én 14 órakor egy piros mikulás autó fog elindulni az ÁJK-ról és a kari HÖK-öket bejárva összegyűjti a csomagokat.

Az akcióval a Cseppkő Gyermekotthont szeretnénk támogatni és reméljük, hogy a Mikulás csomagokkal sikerül egy kis boldogságot csempészni a gyermekotthon lakóinak életébe.

Frissülő információk az esemény Facebook oldalán. 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]